HÜSNÜ ÇÖLLÜ TURMEPA ŞUBE BAŞKANI OLDU

DenizTemiz Derneği Turmepa Antalya Şubesi yeni yönetimi görev dağılımı yaptı. Turmepa Antalya Şube Başkanlığı’na Hüsnü Çöllü getirilirken Başkan Yardımcılığına Osman Ayık, Saymanlığa Bekir İnanç Kendiroğlu, Genel Sekreterliğe İzzet Ünlü ve üye olarak da Çetin Osman Budak seçildiler.

Denetim Kurulu Başkanlığına ise Ahmet Yetkin Armağan seçilirken Galip Hakan Külahcı ve Bülent Ecevit üye olarak görev aldılar. Antalya’da 1994 yılında kurulan Turmepa Deniz Temiz Derneği geçtiğimiz ay yaptığı Olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetimini belirledi.

Önceki gün de Yönetim ve Denetim Kurulları toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi ve çalışma programlarını belirleyip, çalışma gruplarını oluşturdu. Başkan Hüsnü Çöllü, yıllardır Turmepa’nın Antalya Şube Başkanlığını yapan Hasan Akıncıoğlu’na yıllarca üstlendiği görevi için ve katkılarından dolayı teşekkür etti. Çöllü önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında Antalya’da denizin kirlenmesine izin vermeyeceklerini bunun için çalışmalara hızla başlayacaklarını söyledi.

Çöllü, “Denizlerimizin ve kıyılarımızın kirlenmesini önlemek, kirlilikle mücadeleyi özendirmek, geliştirmek ve halk katılımını sağlamak gelecek nesillere yaşanabilir sağlıklı bir ortam bırakmak amacıyla Turmepa Antalya Şubesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üye sayımızı arttırmak istiyoruz. Bireysel ve kurumsal üye kayıtlarımızı başlattık. Tüm Antalyalı’ları denizi sevmeye ve korumaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim