Bu Ölüm Hopa'yı Üzdü

Hopaport'un sevilen isimlerinden biri olan Rıfat Sevimli hayatını kaybetti

Hopa’da son günlerde peş peşe yaşanan ölüm olaylarına bir yenisi daha eklendi. 1997 yılından bu tarafa Hopa Limanında Kılavuzluk ve Deniz taşıtları Departmanında Usta Gemici olarak çalışan Rıfat Sevimli (51) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Hopa Limanının sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Rıfat Sevimli rahatsızlandığı hissederek gittiği Hopa Devlet Hastanesi acil servisinde kalp krizi geçirdiği tanısı ile tedavi edilirken aniden fenalaştı. Serviste görevli doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sevimli’nin ölümünü duyan yakınları-arkadaşları ve Hopaport çalışanları hastaneye akın ettiler.

Rıfat Sevimli’nin cenazesi Kavak dibi Camiinde Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan’ın yanı sıra Hopaport’un tüm departmanlarında çalışan yönetici ve çalışanları ile Sevimli’nin yakınları, arkadaşları ve dostlarının katıldığı cenaze namazı sonrası Orta Hopa’da bulunan aile mezarlığında toprağa verildi. Rıfat Sevimli evli ve üç çocuk babası idi.

GENEL MÜDÜR ÖZER “BAŞSAĞLIĞI” DİLEDİ

 Rıfat Sevimli’nin ölüm haberini İzmir’de katıldığı bir konferans sırasında öğrenen Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, ailesine, yakınlarına ve Hopa Limanında çalışan tüm mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi. Özer “Rıfat Sevimli efendiliği, dürüst kişiliği, işine olan bağlığı ile Hopaport’a değer katan bir çalışma arkadaşımızdı. Hayatını kaybetmesi bizleri ve Hopa Limanı çalışanlarını derinden üzmüştür, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim