Hopaport'tan denizci başkana ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Hopa Belediye Başkanı seçilen denizci Taner Ekmekçi’ye HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve HOPAPORT İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Hopa Belediye Başkanlığı’na seçilen denizci Taner Ekmekçi’ye başka bir denizci kurum olan HOPAPORT’tan “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirildi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer ve HOPAPORT İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’yi makamında ziyaret ettiler. Misafirlerini sıcak bir ortamda karşılayan Ekmekçi, konuklarına “Meslektaşlarımı burada görmekten büyük memnuniyet duydum. Hoş geldiniz” dedi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, yıllarını Denizcilik sektörünün değişik bir branşında sürdüren Ekmekçiye “Sayın Başkan zorlu bir seçim sürecinden başarıyla çıkarak Başkan seçilmenizden dolayı şahsınızı tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ekmekçi de ziyaretlerinden dolayı Özer ve Kılıç’a teşekkür ederek “Hopa için hep ideallerimiz vardı. Bu ideallerimizden biri de denizi olan, limanı olan bu güzel ilçenin neden denizle fazla barışık olmadığını kendi kendime soruyordum. Şimdi sorunu çözme noktasında bir fırsat yakalama anlamında bu makamdayım. Kısa vadede kendi iç muhasebe hesaplarımızı toparlamaya çalışıyoruz. Ciddi bir borç yükünü masamızda bulduk. Bu sorun kısa vadede hareket alanımızı daralttı ama arkadaşlarımızla bu sorunu çözme ve bundan sonrada hedeflerimize yoğunlaşarak çalışmalara başlamak gerekiyor, bunun üzerine çalışıyoruz. İlçemiz için çok önemli bir değer olan HOPAPORT’un sorunlarını yerinde sizlerden dinleyeceğiz. Çözüm noktasında elbet bizlerinde yapacağı işler var ise bunları değerlendireceğiz. Bunun yanında az önce söylediğim gibi ilçemiz ciddi anlamda genç bir nüfuza sahip. Gençlerimizi, sosyal-kültürel-sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmede bizim programımız içinde var. Bunlardan biri de ilçemizi deniz sporlarının yapılabildiği bir kent haline dönüştürmektir. Bu noktada da sizlerle birlikte çalışacağız. Hopa’yı hak ettiği noktaya taşımak için bu göreve talip olduk ve bunun gereklerini de yapacağız” dedi.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer de aynı düşünceler etrafında kendilerinin yapabilecekleri e var ise seve seve yerine getireceklerini ifade ederek “Sayın Başkan Hopa bir sahil ilçesidir ve bu güzel ilçenin önünde çok önemli fırsatlar durmaktadır. Bunlardan sadece biri Deniz sporlarıdır ve hatta ilçemiz birçok yarışmanın yapılabileceği fırsatları da kendi içinde barındırmaktadır. Kuş Gözlemciliğinden tutun, yamaç paraşütüne kadar, yelken ve kano sporlarından başlayarak Atletizm yarışmalarının yapılabilirliği imkanlar dahilindedir. Bu çalışmayı yürütecek bir kadro oluşturursanız birikimlerimiz ve olanaklarımızla destek vermeye hazırız. HOPAPORT ve TSO ile birlikte üzerinde çalıştığımız Serbest bölge ve Hopa-Batum Demiryolu projelerimiz, Kruvaziyer Gemilerin rotasının Hopa’ya döndürme çalışmaları gibi ilçeyi her açıdan kalkındırmaya yönelik projeler üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Müsait bir zamanınızda bu konularla ilgilide şahsınıza ve ekibinize ilgili konularla ilgili bilgilendirmeleri seve seve yapmak isteriz. Biz HOPAPORT olarak onlarca proje üzerine çalışıyoruz. Her proje ilçenin kalkınmasına ciddi katkı sunacaktır. Bizler HOPAPORT olarak yeniden seçilmenizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaret, Özer’in maket gemiyi Ekmekçi’ye takdim etmesi ardından sona erdi.

hopaporttan_hayirli_olsun_ziyareti_1.jpghopaporttan_hayirli_olsun_ziyareti_2.jpg

Hayati Akbaş / Hopa

Editör: TE Bilişim