Hopa Liman Başkanlığından Hopaport'a Teşekkür Belgesi

HOPA-Hopa’da eğitimden spora verdiği destekler ile takdir toplamaya devam eden HOPAPORT’a bu defa da Hopa Liman Başkanlığı tarafından kuruma verdiği desteklerden dolayı bir “Teşekkür Belgesi” verildi. 

Hopa Liman Balkanı Zeki Muharrem Merev ve kurum çalışanlarından Bilgin Özçep ile HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’i makamında ziyaret ettiler. Genel Müdür Özer ziyaretlerinden dolayı Hopa Liman Başkanına teşekkür ederek liman çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özer HOPAPORT’un her alanda yürüttüğü çalışmalarda yasal prosedürlere uymada azami ölçüde özen gösterdiğini ifade ederek “Hopa Liman Başkanlığı önemli bir görev ifa etmektedir. Gerek Limana gelen ve giden gemi trafiği olsun, gerek balıkçı teknelerinin hareketlerini kontrol etmede gerçekten büyük sorumluluğunuz var. Bizler HOPAPORT olarak her alanda çalışmalarımızda yasal prosedürlere ve genelgelere uyma konusunda azami gayreti gösteriyoruz. Tekrar Hoş geldiniz” dedi. 

Hopa Liman Başkanı Zeki Muharrem Merev’de Liman Başkanı olarak yeni göreve başladığını ama kendisinin de Rize’li olmasından dolayı Hopa’ya yabancı olmadığını ve Hopa’da dostlarının bulunduğunu ifade ederek “Hopa Liman Başkanlığı görevime başlamam dolayı tarafımıza yapılan ziyaretlere imkânlar ölçüsünde iade-i ziyaretlerde bulunmaya çalışıyorum. Bu arada Hopa Liman Başkanlığı hizmet binamızda tadilat çalışmalarımızı tamamlama noktasına geldik. Özellikle HOPAPORT’un Hopa Liman Başkanlığı Hizmet binası önünde ve çevresindeki bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarına gönüllü olarak verdiğiniz desteklerden dolayı da teşekkür etmek istiyorum. Kurum olarak bu destekleriniz için tarafınıza bir Teşekkür Belgesi vermek istiyorum. Sağ olasınız” dedi. 

Ziyaret Teşekkür Belgesinin verilmesi ve ardından fotoğraf çekimi ardından sona erdi. 

Hayati Akbaş / HOPA

Editör: TE Bilişim