Hopa Liman Başkanlığına Muammer Merev Atandı

HOPA- Selahattin Erdemir’in Kaş Liman Başkanlığına atanması ile boşalan Hopa Liman Başkanlığına Rize Liman Başkanı Muammer Merev atandı. Muammer Merev Hopa’ya gelerek görevine başladı. Hopa Liman Başkanlığına atanması ardından göreve başlayan Merev’e peş peşe Hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, Hopa gibi Bölgemizin güzide bir İlçesinde görev yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Kendisi de Rize’li olan Hopa Liman Başkanı Muammer Merev “Hopa Ülkemizin önemli bir çoğrafi noktasında bulunuyor. Hopa Limanı da Ülkemizin önemli limanları arasında yerini alıyor. Bir taraftan Hopa Limanı üzerinden iş yapan gemilerin kontrol edilmesi, diğer taraftan Kış aylarında Hopa Limanına gelen Büyük Balıkçı teknelerinin kontrolü ve bunlara ek olarak İlçede her geçen gün gelişen Balıkçılık sektörüne bağlı olarak küçüklü-büyüklü balıkçı teknelerinin kontrolü bizlere ayrıca önemli görevler veriyor. 

Hopa bana yabancı olan bir İlçe değil, Burada görev yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Daha şimdiden Hopa protokolü ve STÖ’lerden Hayırlı olsun ziyaretime gelenler beni fazlasıyla sevindirdi. Bizler Görevimizin bilinci içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi. 

Muammer Merev Hayırlı olsun ziyaretine gelenlere de ayrı ayrı teşekkür etti. Merev daha önce Anamur ve Tekirdağ Liman Başkanlığı görevlerinde bulunması ardından Rize Liman Başkanlığına atandı ve son olarak da buradan Hopa Liman Başkanlığına atandı.  

Merev evli ve 2 çocuk babasıdır

Hayati Akbaş / Hopa

Editör: TE Bilişim