HOPA LİMAN BAŞKANI SELAHATTİN ERDEMİR KAŞ’A ATANDI

Hopa Liman Başkanı Erdemir’in tayini çıkması nedeniyle HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer kendisine bir veda yemeği vererek, hizmetlerinden dolayı Teşekkür plaketi verdi.

HOPA- Hopa Liman Başkanı Erdemir’in tayini çıkması nedeniyle HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer kendisine bir veda yemeği vererek, hizmetlerinden dolayı Teşekkür plaketi verdi.

Kemalpaşa’da bulunan Selender Restaurant’ta verilen yemeğe HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, İnsan Kaynakları Müdürü Turan Kılıç, Muhasebe Müdürü Oğuz Çapkınoğlu, Lojistik Müdürü Hakan Pak, Terminal Şefi Mustafa Ahmetoğlu’ da katıldı.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer veda yemeğinde yaptığı kısa konuşmasında Liman Başkanlıklarının denizcilik sektörünün denetlenmesi, koordinasyonu ve Hizmet akışının düzenlenmesi noktasında önemli görevler üstlendiğini ifade ederek “Hopa Liman Başkanlığı da bu kapsam da önemli bir görev ifa etmektedir. Gerek Limanımıza gelen gemilerin kontrol ve hareket akışının denetlenmesi, gerekse Hopa’da ciddi bir sektör olan Balıkçılık sektörü içinde Küçük ve Büyük balıkçı teknelerinin standartlara uygunluğu, ruhsatlandırması gibi önemli misyona sahipsiniz. Göreve başladığınızdan bu tarafa ilçemizde bulunduğunuz sürece görevinizi hakkaniyet içerinde yerine getirdiniz. Görev süreniz dışında da güzel dostluklar kurdunuz. Ben bunlardan dolayı tarafınıza teşekkür ediyor, yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Özer hizmetlerinden dolayı Erdemir’e birde Teşekkür Plaketi verdi.

Hopa Liman Başkanlığından Kaş Liman Başkanlığına atanan Selahattin Erdemir, Genel Müdür Özer’e nazik yemekleri ve sıcak ve dostluk dolu mesajları için teşekkür ederek “Hopa gerçekten Ülkemiz nadir güzellikleri içinde barındıran Şirin bir İlçe. Burada bulunduğum her günümden dolayı mutluyum. Sizleri ve dostları unutmak mümkün değil. Hopa’nın yüreğimde her daim bir yeri olacaktır, burada yaşadığım günleri ve dostları unutmayacağım. Bilin ki yolunuz Kaş’a düşerse bir dostunuz var. Tekrar teşekkür ederim” dedi.

Hayati Akbaş / Hopa

Editör: TE Bilişim