Hopa'da Denizci Belediye Başkan Adayı

HOPA-Hopa’da 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel seçimlerin iddialı taraflarından biri olan CHP’nin Denizci Belediye Başkan Adayı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

İlçenin her köşesini ekibi ile beraber adım adım gezerek vatandaşlarla dertleşmeye devam eden Taner Ekmekçi şu ana kadar ilçenin tüm mahallelerini ziyaret etti.  İlçede oluşturulan Halkçı Yönetim İttifakı bileşenleri ile birlikte ilçede dört koldan çalışan Ekmekçi Kadın ve Gençlik kolları ve ekibi ile beraber resmi kurumları da ziyaret etti. 

Taner Ekmekçi ziyaretler sonrası ekibi ile birlikte değerlendirmeler yaparak bir sonraki günün çalışmasını da organize edildiği toplantılara katıldılar. İlçe merkezindeki Seçim Koordinasyon Merkezinde ekibi ve partililerle birlikte yaptıkları kahvaltı ile güne başlayan Ekmekçi sabahtan akşama kadar İlçedeki çalışmalarına devam ediyor. 

Taner Ekmekçi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Hopa’mızı kendisi ile barıştıracağız. Hopa insanını ve gençlerimizi denizle barıştıracağız. Her yıl ilçemizi ziyarete gelen binlerce misafirimizi İlçemizde en güzel şekilde misafir etmenin, onları Hopa’da gönül rahatlattığı ile alışveriş yapabilecekleri merkezleri oluşturacağız. İlçemizin kısa-orta ve uzun vadeli mastır planı çalışmasına hemen başlayacağız. Sahilimizi, Sundura deremiz etrafını insanlarımızın günün her saatinde oturup dostları ile sohbet edebilecekleri hale getireceğiz. 

İlçemiz Önemli bir sahil İlçesi, İlçemizde Deniz sporlarının yapılabileceği bir ortamı yaratacağız. Bu sporların yapılması için gayret gösteren herkese ve her kuruma sahip çıkıp destek vereceğiz. En Önemlisi de Ülkemiz ve İlçemiz için önemli bir kurum olan Hopa Limanımız var. Hopa Limanında halkımızın önemli şikâyet konularından olan kömür tozu konusunda yaptığı çalışmaları koordine edip en aza indirilmesi noktasında girişimlerde bulunacağız.  

Bunun yanında yine HOPAPORT ve Hopa TSO’nun üzerinde birlikte çalıştığı kruvaziyer gemilerinin güzergahına Hopa Limanın da dahil edilmesi noktasında yapılan çalışmalara destek vereceğiz. Balıkçılarımızın sorunlarının çözümü noktasında sürekli temas içinde olacağız. 

Biz Hopa’da sorunların çözümüne Derman olmak için yola çıktık. Yüzleri güldüreceğiz Marttan sonra Bahar’ı mutlaka getireceğimize inanıyoruz” dedi. 

Hayati Akbaş /Hopa

Editör: TE Bilişim