Biletix'ten 'Hızlı Feribot'a hızlı bilet... 

İDO'nun Biletix ile yaptığı işbirliği sonucunda hızlı feribot biletlerini Biletix satış kanalları üzerinden de satın almak mümkün. İsteyenlerin biletleri kurye aracılığıyla adreslerine teslim ediliyor.

Spor ve eğlence sektöründen sonra İDO ile yaptığı işbirliğiyle ulaşım sektörüne açılan Türkiye’nin lider bilet satış sistemi Biletix, hızlı feribot biletlerinin satışına başladı. 24 Eylül 2004 tarihinden itibaren başlayan uygulama ile denizyolu ulaşımını kullananlar trafik karmaşasından uzak, feribot hatlarında istedikleri yere çok daha kolay ve keyifli bir yolculukla ulaşabilecekler. Kullanıcılar feribot biletlerini, ofislerinden, evlerinden, internet üzerinden ya da telefonla alabilecek, kuryeyle adreslerine gönderilmesini isteyebilecekler.

Hızlı feribot bileti almak artık daha kolay Biletix işbirliği ile IDO müşterileri, Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Yalova ve Pendik-Yalova arasındaki hızlı feribot biletlerini Biletix satış noktalarından, www.biletix.com’u ziyaret ederek ya da 0216 556 98 00 numaralı çağrı merkezini arayarak alabilecekler. Müşteriler biletlerini İDO Terminalleri’ndeki İDOMATİK’lerin yanı sıra Biletix’in İstanbul, Ankara ve İzmir Vevobahis bulunan 25 perakende satış

noktasından da teslim alabilecekler. Biletix sisteminin sağladığı kolaylık ve hız, yoğun tempoları dolayısıyla kısıtlı zamana sahip İDO müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. İDO, mevcut satış kanallarına ek olarak, hızlı feribot bilet satışını Biletix’in internet sitesi, çağrı merkezi ve perakende satış noktalarına taşıyarak, hem deniz yoluyla ulaşımı geniş kitlelere yaymayı hem de Biletix’in deneyimlerinden yararlanarak müşterilerine dünya standardında bilet satış hizmeti vermeyi amaçlıyor.

İDO’nun Biletix işbirliğiyle bir diğer hedefi ise Türkiye’nin denizyolu ulaşımındaki bilet pazarının büyümesine katkıda bulunmak.

Biletix, feribot biletini Koçbank kredi kartıyla alanlara 3 taksit halinde ödeme kolaylığı sağlıyor. Sunduğu taksit avantajıyla Biletix, Türkiye deniz ulaşımını daha cazip hale getirerek Türkiye’nin bilet pazarı hacmini büyütmeyi hedefliyor.

Kaynak:Turk-internet

www.denizhaber.com

Editör: TE Bilişim