'Haydi İstanbul Vapurunu Seç' kampanyası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbulluların hangi model vapurla yolculuk yapmak istediklerini belirlemek amacıyla “Haydi İstanbul Vapurunu Seç” kampanyası düzenliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, bir yandan modern teknolojinin imkanlarına sahip, diğer yandan da İstanbul'un tarihi dokusuna uygun yeni vapur tasarımlarının, hazırlanan kitapçıklar ve internet üzerinden vatandaşların beğenisine sunulacağı ifade edildi.

Vatandaşların, 8 farklı vapur tasarımının sunulacağı oylamaya,
(
www.ibb.gov.tr ) ve ( www.ido.com.tr ) web adreslerine girerek katılabileceği gibi vapur modellerinin yer alacağı kitapçıkların arkasındaki formları da doldurarak katılabilecekleri ifade edilen açıklamada, bu kitapçıkların, iskeleler, metro istasyonları ve çeşitli alışveriş merkezlerinde dağıtılacağı, vatandaşların doldurdukları formları buralarda oluşturulan oy kutusuna atacakları kaydedildi.

Kampanya süresince İstanbullulardan en çok oyu alan ve tercih edilen modelin üretileceği belirtilen açıklamada, oylamanın 24 Nisan ile 2 Mayıs tarihleri arasında yapılabileceği belirtildi.

Açıklamada, ilk oyu, “Haydi İstanbul Vapurunu Seç” kampanyasına ilişkin 24 Nisan'da basın toplantısı düzenleyecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kullanacağı ifade edildi.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim