Kazada Hayatını Kaybedenler Toprağa Veriliyor

İstanbul-Isparta seferini yaptığı sırada Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında dün düşen Atlasjet uçağında hayatını kaybedenler toprağa veriliyor.

Kazada hayatını kaybedenlerden Tevfik Büyükçaylı, Davut Demirkurt, Mehmet Zengi ve Fuat Güler'in cenazeleri Ulucami'nin hemen yanında bulunan Isparta Valiliğinin önündeki alana getirildi.

Hayatını kaybedenlerin yakınları ve vatandaşlar da Valilik ve Ulucami önündeki alanda toplanmaya başladı. Bu arada, ölen yolcuların yakınlarından Mehmet Ermez baygınlık geçirdi. Ermez, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Isparta'daki çeşitli mezarlıklara defnedilecek diğer cenazeler de Terminal ve Mimar Sinan camilerine getirildiler. 


Ayşe Gözen Polat'ın cenazesi Isparta'nın Eğirdir ilçesindeki Hıdırbey Camisi'ne götürüldü.

Eğirdir'de görevli polis memuru Bülent Ceylan'ın 1,5 aylık kızı Ceren Ceylan eşi Melike Ceylan ile kayınvalidesi Ayşe Şentürk'ün cenazeleri de Isparta'nın Sütçüler ilçesindeki Seferağa Camisi'ne getirildi.

-ÇALIŞKAN VE ÖZSOY BURDUR'DA TOPRAĞA VERİLDİ-

Önceki gün 96 yaşında vefat babaannesi Hatice Özsoy'un cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'dan gelirken uçak kazasında hayatını kaybeden Şakir Özsoy ile aynı uçak kazasında ölen Burdurlu tuhafiyeci Mustafa Çalışkan ve babaanne Hatice Özsoy'un cenazeleri Burdur Ulucami'ye getirildi.

Cenaze törenine, Burdur Valisi M. Rasih Özbek ile Belediye Başkanı Sabahattin Akkaya, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Mehmet Alp ve Ramazan Kerim Özkan ile Şakir Özsoy'un mezun olduğu Erciyes Üniversitesi'nin Tiyatro Kulübü'nden çok sayıda arkadaşı geldi. Tiyatro kulübü öğrencileri, camiden önce de Şakir Özsoy'un evine taziye ziyaretinde bulundular. Öğrencilerin çok üzgün oldukları, bazılarının ağladığı görüldü.

Bir gün önce annesi Hatice Özsoy'u, ardından da kazada oğlu Şakir Özsoy'u kaybeden Fettah Özsoy'un da cenaze töreni sırasında çok üzgün olduğu ve sık sık ağladığı gözlendi.

Kazada ölen tuhafiyeci Mustafa Çalışkan'ın, kendi adını taşıyan torunu Mustafa Çalışkan da dedesinin tabutu başından ayrılmadı. Tuhafiyeci Mustafa Çalışkan'ın İstanbul'da yaşayan oğlu ve torunlarını görmek için eşi Naile ile birlikte İstanbul'a gittiği, eşinin İstanbul'da kaldığı, Mustafa Çalışkan'ın Burdur'a yalnız döndüğü öğrenildi.

Cenazeler, Burdur Asri Mezarlığı'nda toprağa verilirken, babaanne ve torun Özsoy'un yan yana defnedildikleri görüldü.

-EMEKLİ TUĞGENERAL'E SON GÖREV-

Kazada hayatını kaybeden kaptan pilotlardan birisi olan Hava Pilot Emekli Tuğgeneral Mahir Tahir Aksoy'un cesedi, bu sabah saatlerinde aile yakınları tarafından teslim alındı. Askerler eşliğinde morgdan çıkarılan Türk bayrağına sarılı Aksoy'un cenazesi askeri törenle ambulansa bindirildi. Törenin ardından Aksoy'un cenazesi ambulansla ilk olarak Antalya Havalimanı'na oradan da saat 10.00 kargo uçağı İstanbul'a gönderildi. (ANKA)

Haberler.Com

Editör: TE Bilişim