17. Kariyer Günleri kapsamında bugün Harren&Partner İTÜ Denizcilik fakültesi'nin konuğu oldu.

Harren&Partner'ı temsilen Personel Müdürü Caspar Graf von SPEE , Türkiye ofisi Personel ve Eğitim Müdürü Tahir SARIOĞLU , Dİrektör Semih GÜRKÖK , Riga ofisi personel müdür Daniel ISAYEV ve Personel Operatörü Seren ALPAK Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Konferansa Harren&Partner’ı tanıtarak giriş yapan Kpt. SARIOĞLU hem işletme hem armatör olarak Harren&Partner'ın dünya denizcilik sektöründeki yerini öğrencilerle paylaştı.Şirketin bünyesinde 145'i karada olmak üzere 1945 kişinin çalışmakta ve bununla beraber filosunda 7.000 ile 76.000 dwt arası heavy lift , konteynır , tanker , dökme türünde toplam 57 gemilerinin olduğunu öğrencilere aktardı.Özellikle heavy lift gemilerinin üzerinde duran şirket yetkilileri bu tarz gemilerde çalışmanın zorluklarından bahsetti.Konuşmanın sonuna doğru öğrencilere offshore gemilerden birine Türk zabit gönderme gibi bir planlarının olduğunu müjdeledi. 

Harren&Partner temsilcileri konferansın ardından Kariyer Kulübü’nün organize ettiği kokteyle katılarak denizcilik fakültesi öğrencilerinin şirket hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorularını birebir cevapladılar. Her sene geleneksel olarak gerçekleşen Kariyer Günleri'ne katılmaktan çok memnun olduklarını belirtirken Kariyer Kulübü’ne bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler ve İTÜ Denizcilik Fakültesinden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim