Hangisi Binali Yıldırım?

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, kendisine tıpa tıp benzeyen AKP'li Ahmet Yeni ile yan yana gelince ortaya bu görüntü çıktı...

PTT Bank Şubeleri ve Tekkeköy Tersanesi’nin temel atma töreni için Samsun’a gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a fiziki görünümüyle tıpa tıp benzeyen AKP Milletvekili Ahmet Yeni, Bakan kadar ilgi gördü.

Gülüşü, duruşu, tavırları, saçı, bıyığı ve taktıkları gözlükleriyle de büyük bir benzerlik gösteren Bakan Yıldırım ile Milletvekili Yeni, açılış törenlerinde herkesin dikkatini çekti. Yan yana geldiklerinde devamlı şakalaşan Bakan Yıldırım ile Milletvekili Yeni, Bafra AKP İlçe teşkilatını ziyareti sırasında birbirlerine takılmadan duramadı. Bakan Binali Yıldırım, “Bakanlıkta zor işler olduğunda, Ahmet Yeni’yi işaret ediyorum. Böylece zor işlerden kurtuluyorum. Benzerliğimin avantajını yaşıyorum'' diyerek salonda bulunanları kahkaha boğdu.

Bu arada Alaçam PTT Bank Şubesi’nin kurdelasını birlikte kesen Bakan Binali Yıldırım ile Milletvekili Ahmet Yeni’nin arasına giren bir çocuğun kime bakacağını şaşırması dikkat çekti.

Kaynak: DHA
Alıntı:
www.sonsayfa.com
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2007 Pazar

Editör: TE Bilişim