İZMİR BOAT SHOW 'DA GELECEĞİN TEKNE USTALARI..

İzfaş A.Ş( İzmir Fuarcılık A.Ş.) tarafından 07/05/2014 - 11/05/2014 tarihleri arasında İzmir Kültürpark Uluslar Arası Fuar Merkezinde ikincisi organize edilen İzmir Boat Show Fuarı, bot, deniz ekipmanları ve aksesuarları sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların uluslar arası katılımcılarını ve fuar ziyaretçilerini bir araya getirdi.

Boat Show Fuarına İstanbul, Bursa, Ankara, Uşak, Kocaeli ve İzmir illerimiz ile temsilcilik olarak on yedi ülkeden ABD, Almanya, Avusturalya, Finlandiya, Fransa, Hollanda, İsveç, İsviçre, İngiltere, İtalya, Japonya, Kanada, Kore, Meksika, Tayvan, Tayland ve Yunanistan'a ait toplam 151 firma katıldı.

Birbirlerinden çok farklı özelliklerdeki teknelerin ve bunlara ilişkin ekipman ve aksesuarların sergilendiği fuarda deniz sevdalıları hem alış veriş yaptılar hem de yeni ürünleri incelerken hayranlıklarını gizleyemediler. Boat Show Fuarında gezerken "Güzelbahçe İMKB Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi" yazılı standın önündeki model tekneler ilgimi çekti.

Bölüm öğrencileri tarafından ahşap malzeme kullanılarak özenle yapılan tekneler geleceğin ustalarının özel yeteneklerini, omurgadan güverteye kadar döşenen ağaçların el emeği, göz nuru ince işçiliğinde yansıtıyor.

Kpt. Ş.Ünal BENLİALPER / DENİZ HABER / İZMİR

Editör: TE Bilişim