Gurur Madalyasında Büyük Yarış

Mayıs Ayı gurur madalyası için yapılan oylamada büyük çekişme yaşanıyor. İdil-1 Gemisi ile Ostra gemisi arasında oylamada Ostra gemisi önde.

Deniziclik sektöründe pozitif enerjiyi yaymak ve olumluya özendirmek adına Türk Denizciliği'nin "tek" gerçek haber sitesi DenizHaber.Com tarafından başlatılan "Gurur Madalyası" inisiyatifinde Mayıs Ayı oylaması büyük yarışa sahne oluyor.

29 Haziran tarihi itibariyle 11604 oy ile rekor katılımın olduğu oylamada Ostra gemisi 4520 oy ile önde giderken; en yakın takipçisi olan İdil-1 gemisi son günlerde yaptığı sıçramayla 4008 oya yükselerek Ostra'nın en yakın takipçisi oldu.

Oy kullanma yarın gece 2400 de sona erecek. Bu saatten sonra verilecek olan oyları sistem saymayacak.

Ödüller Ocak 2008'de verilecek

DenizHaber taarfından başlatılan "Gurur Madalyası" girişiminde her ay Liman Devleti Kontrollerinden deficiency (eksiklik) bulunmadan çıkan Türk Bayraklı gemilerden bir tanesi okuyucuların oylarıyla seçilecek.

12 ayın birincilerine "Gurur Madalyaları" Ocak 2008 tarihinde Ulaştırma Bakanlığı, Denizcilik Müsteşarlığı ve Deniz Ticaret Odası'nın davet edileceği büyük bir ödül töreni ile verilecek.

Bu girişimin sektör içerisinde bir ivme yaratarak "başarılı olanı ödüllendirme ve başarılı olmaya özendirme" yönünde pozitif enerjiyi yayması bekleniyor.

DenizHaber.Com rekorlara devam ediyor

Bu arada DenizHaber.Com haber sitesi izleyici rekorları kırmaya Haziran ayında da devam etti.

Haziran ayında DenizHaber.Com izlenme oranlarında tüm zamanların en yüksek ortalamasına ulaşıldı. 28 Haziran Perşembe günü 2750 farklı ziyaretçi ile tüm zamanların rekoru kırılırken, aylık ortalamada da yine önceki aya oranla %15 lik bir artış gözlemlendi.

Türk denizciliğinin tarafsız, objektif "tek" haber sitesi DenizHaber.Com sizlerin desteğiyle çalışmalarına devam edecek.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim