17. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ KONUĞU İNCE DENİZCİLİK

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında bugünün misafiri İnce Denizcilik oldu.

İnce Denizcilik' i temsilen Ahmet Yaşar CANCA(Teknik Müdür-DPA), Osman Mustafa ŞERİFOĞLU(Enspektör), Şeyma SEZGİN(İnsan Kaynakları Müdürü), Oğuz TEMİZ(Enspektör) ve Fatih ŞEKERCİ(Uzakyol 1. Vardiya Mühendisi) katıldı. Konferansa İnce Denizcilik' i tanıtarak başlayan şirket yetkilileri, sahip oldukları gemiler hakkında öğrencilere bilgiler vererek konferansa giriş yaptılar. 14 tane Türk bayraklı kuru yük gemisine sahip olan şirket ,stajyere verdiği önemin de altını çizdi.Gemilerdeki zabitlerin kontrat sürelerine de açıklık getiren yetkililer stajyer ve zabit alımındaki şirket politikasına dikkat çekti.

Sayın CANCA tüm dünya sularında Türk bayrağı dalgalandıran İnce Denizcilik 'in Türk denizciliği ve ülke ekonomisinin gelişimine sağladığı katkıların da altını çizdikten sonra konferansa soru cevap formatında devam edildi. Konferansın ardından Kariyer Kulübü’nün organize ettiği kokteylde Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin şirket hakkında merak ettikleri konularla ilgili sorular şirket yetkililerince cevaplandı. Organizasyon sonunda İnce Denizcilik yetkilileri okuldan ayrılırken öğrenciler tarafından uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim