Güneş Sigorta Yelken Takımı, 2011 yılında gösterdiği üstün performans ile denizlerin ligi sayılan Denizbank TAYK (Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü) Trofesi IRC 3 sınıfında şampiyon oldu. Takım, kupasını, 29 Mayıs Salı akşamı BÜMED’de (Boğaziçi Mezunlar Derneği) gerçekleştirilen ödül töreninde teslim aldı.

Tüm yılı kapsayan ve 22 yarıştan oluşan Denizbank 2011 TAYK Trofesi IRC3 kategorisinde şampiyon olan Güneş Sigorta Yelken Takımı, 2010 yılındaki unvanını da korumuş oldu.

Yelken takımını, 50. yıllarını kutladıkları 2007 yılında kurduklarını belirten Güneş Sigorta Genel Müdürü Serhat Süreyya Çetin, “Takımımız kurulduğu ilk günden bu yana birçok başarıya imza attı ve bizi birçok kupa ile gururlandırdı. Yeni teknemiz ile kazandığımız son şampiyonluktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz. Takımımızı kurarken projeyi bir iç iletişim çalışması olarak değerlendirmiş ve çalışma arkadaşlarımızın dar zamanda, kısıtlı imkânlarla doğru karar verme becerilerini artırmayı hedeflemiştik. Ancak Güneş Sigorta Yelken Takımı bunu kurum içi iletişim çalışmasından bir adım öteye taşıdı, profesyonelliğe adım attı. Elde edilen bu başarılarla doğru yolda olduğumuzu mutlulukla görüyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim