Göcek Belediyesi ve Thames Yachting katkılarıyla düzenlenecek dev denizcilik organizasyonu Göcek Belediye Marina’da gerçekleştirecek.

Amatör denizciliğe, çocukların ve gençlerin yelkenle buluşturulmasına, denizcilik kültürünün yaygınlaştırılmasına katkıda bulunması hedeflenen organizasyonun reklam ve tanıtım çalışmaları hızla devam ediyor. 

En lüks teknelerin ve göz kamaştıran yatların sergileneceği fuar, bu yıl da deniz ve tekne tutkunlarının gönüllerini fethedecek.

Göcek Boat Expo büyüleyecek

Ülke ekonomisine ve ülke turizmine katkı sağlayacağı düşünülen organizasyona uluslararası ve yerli üretim yelkenli, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri sektörlerinden firmalar katılıyor. Orion Tekne Milano’ya gidecek teknelerini Göcek’te ilk kez görücüye çıkaracak.

Denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürün gruplarını görmenin mümkün olacağı bu dev organizasyona yerli-yabancı ziyaretçiler bekleniyor.

Doğal güzelliklerin, tarihi ve kültürel kaynakların, biyolojik çeşitliliğin, sualtı, suüstü canlı ve cansız varlıkların korunmasını ve bu değerlerin gelecek nesillere aktarılmasını amaçlayan Göcek Boat Expo, bu anlayış çerçevesinde etkinlikler planlıyor.

Gençler “Deniz Düşleri” ile yarışacak

Tunajans tarafından, Haliç Üniversitesi koordinatörlüğünde, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle ve Göcek Belediyesi katkılarıyla “Gençlik ve Deniz Düşleri” adı altında bir tasarım yarışması düzenlenecek. İlköğretim ve Lise öğrencilerinin katılacağı bu ödüllü yarışma, gençlerde deniz sevgisinin oluşmasını amaçlıyor.

Bunun dışında fuar kapsamında, gençlere doğa ve deniz sevgisi aşılamayı amaç edinen, eşsiz kıyılarımızın korunması için çaba sarfeden, denizciliğe gönül vermiş deniz tutkunlarının katılacağı bir sohbet toplantısı için çalışmalar sürdürülüyor.


ALDO Göceği coşturacak.

Fuarın bir diğer etkinliği ise 15.04.2011 Cuma akşamı gerçekleştirilecek. Çıktığı sahnelerde yüksek performansı ile dinleyicilerini coşturan ünlü şarkıcı Aldo, 15 Nisan Cuma Akşamı, katılımcıların ve ziyaretçilerin günün yorgunluğu atmaları için konser verecek.

Çarkçı Göcek Şubesi’nin açılışını Göcek Boat Expo’da kutlayacak

Denizcilikle ilgili seçkin markaların mümessilliğini yapan İstanbullu ÇARKÇI firması Göcek Şubesi’ni açıyor. Çarkçı, yat merkezi olan Göcek’te şube açmanın mutluluğunu GÖCEK BOAT EXPO kapsamında vereceği kokteylle kutlayacak.

 

 

Editör: TE Bilişim