GMO YALOVA ŞUBE FAALİYETLERİNE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gemi Mühendisleri Odası Yalova Şubesi 7 Ocak 2017 tarihinde yapılan 1. Genel Kurulu'nun ardından 6 Ocak2017 tarihinde görev dağılımı yapılan şube yönetimi çalışmaları hızlı başladı,  GMO Yalova Şube Yönetim Kurulu, ilk olarak 9 Şubat 2017 Yalova Şube’nin kurulmasında büyük emeği olan 45. Dönem GMO Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Salih Bostancı’yı makamında ziyaret etti.

 Ardından Yalova bölgesinde bulunan sektör ziyaretlerini önceliği alarak ilk olarak 13 Şubat2018 tarihinde Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın. .Şükrü Fazıl Uzun’u ardından 19 Şubat 2018 tarihinde Sefine Tersanesi Genel Müdür Yardımcısı Sayın Zafer Güngör’ü, 20 Şubat 2018 tarihinde Tersan Tersanesi Müdürü Sayın Turgut Özden’i ve 21 Şubat 2018 tarihinde GEMAK Tersanesi Genel Müdürü Sayın Harun Burtgil’i makamında ziyaret etti. GMO Yalova Şubesi’ninilerleyen dönemlerde planlanan faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı ve geri dönüşleri alındı.

Gemi Mühendisleri Odası Yalova Şubesi, Yalova’da çalışan ve yaşayan üyeleri için 21 Şubat 2018 tarihinde öğle yemeği düzenledi. Yemek, Yalova’da çalışan üyeler tarafından yoğun katılım veilgi gördü

Yalova Şube yönetim kurulu tam kadro katılım sağladığı etkinliğeGMO Merkez Yönetim Kurulu Başkanı  Sayın Salih Bostancı katıldı ve organizasyon yapan şube yönetimine ve katılan üyelere teşekkür etti. Daha güzel etkinliklerde bir arada olma temennisinde bulundu.

Yapılan organizasyonda yeni açılan Yalova Şube faaliyetlerini belirlemek ve üyelerin taleplerini öğrenmek için anket düzenlendi.

Editör: TE Bilişim