GMO Antalya'ya Bakan Ziyareti

28.03.2007 günü Antalya’ya gelen  Ulaştırma Bakanı Sayın Binali YILDIRIM, önce, Antalya Serbest Bölgesi içinde bulunan bir tersaneyi ziyaret etmiş ve omurgası kızağa yeni konulan bir teknenin ilk kaynağını yaptı.

Daha sonra Gemi Mühendisleri Odası Antalya Şubesini ziyaret eden Bakan Yıldırım ve yanındaki heyet, kalabalık bir gazeteci gurubuyla birlikte,  başta Gemi Mühendisleri Odası Genel Başkanı  Sacit DEMİR, Yönetim Kurulu üyesi  Abdi KÜKNER ve GMO Antalya Şube Yönetim Kurulu üyeleri tarafından misafir edildi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile birlikte Binali YILDIRIM’la birlikte GMO Antalya Şubesini ziyaret eden diğer ilgililerden bazıları şunlar oldu:

Denizcilik Müsteşarı İsmet YILMAZ, Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hasan NAİBOĞLU, Antalya Valisi Alaaddin YÜKSEL, Antalya İl Emniyet Müdürü Feyzullah ARSLAN, Antalya Denizcilik Bölge Müdürü Caner ARSEVEN.

 Ulaştırma Bakanı ve yanındaki heyet, yaklaşık yarım saat GMO Antalya Şubesi’nde kaldıktan sonra, Antalya Deniz Ticaret Odası’nın düzenlediği bir toplantıya katılmak üzere Gemi Mühendisleri Odasından ayrıldı.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim