GİSBİR (Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği), GİSBİR ve TK Tuzla Tersanesi Basın Gezisi

13.Uluslararası Denizcilik Fuarı Exposhipping Europort İstanbul 2015, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nin (GİSBİR) desteği ile, 11-14 Mart 2015 tarihleri arasında İMEAK Deniz Ticaret Odası adına, UBM NTSR Fuarcılık ve AHOY Rotterdam işbirliği ile İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarının temsilcileri 13.Uluslararası Denizcilik Fuarı Exposhipping Europort İstanbul 2015 Fuarı kapsamında, Tersane Bilgilendirme Organizasyonu için Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde yer alan TK Tuzla Tersanesi’ni ziyaret etti.

Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı gibi önde gelen haber ajanslarının, Milliyet, Hürriyet, Sabah gibi ulusal gazetelerin, TRT Haber, CNN TÜRK, NTV gibi ulusal TV kanallarının yanı sıra 7 Deniz, UniBusiness gibi sektörel medyanın da yoğun katılımıyla gerçekleşen Basın Toplantısı’nda GİSBİR ve TK Tuzla Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRAN, Türk gemi inşa sanayi, tersanelerin başarıyla yürüttüğü projeler, savunma ve offshore gemi inşa sanayi ve iş sağlığı ve güvenliği konularında basın mensuplarına bilgilendirme yaptı ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl DEMİRTAŞ ise GİSBİR’in tarihi, üyeleri ve faaliyetleri hakkında bir briefing verdi. Basın mensupları, toplantının ardından TK Tuzla Tersanesi’nde tamir ve bakım faaliyetleri yürütülen offshore accommodation platformu Etesco Millennium ziyaret edildi.

 TK Tuzla Tersanesi’nde gerçekleşen basın gezisinin ardından basın mensupları Yalova Altınova Tersaneler Bölgesi’ne hareket etti.

Editör: TE Bilişim