Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekiplerince yapılan tatbikata katılan İtfaiye Müdürü Erol Yavuz, göl ortasında oksijen tüpünün hava kaçırması sonucu zor anlar yaşadı.

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’ndaki gölde arama kurtarma tatbikatı yaptı.Tatbikata, Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Erol Yavuz da katıldı.

Yavuz, dalgıç kıyafeti giyerek ekiplerle birlikte göle girdi. Gölün ortalarına kadar giden Yavuz, zaman zaman dalış yaparak tatbikata katıldı.T atbikat sırasında gölün ortalarında bulunan Erol Yavuz’un kullandığı oksijen tüpü hava kaçırmaya başladı.

Tüpün hava kaçırması üzerine Yavuz, göl ortasında zor anlar yaşamaya başladı. Bunun üzerine ekipler Yavuz’a yardım için harekete geçti. Yavuz, kendi imkanları ve ekiplerin de yardımıyla gölün kenarına kadar geldi.

Yavuz, suda yapılan çalışmalarda böyle tehlikelerle karşılaşmalarının muhtemel olduğunu belirtti. Bolu Belediyesi Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, daha sonra göle bıraktıkları su altı kamerası ile gölün altındaki yapılan çalışmaları takip ettiler.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim