Genç veliaht park kavgasında öldü    

Yacht Marin’in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak’ın oğlu Demokan Özkaynak, araç parkı nedeniyle turizmci Burhan Ataalp ve korumasıyla tartıştı. Taraflar silahlarını çekti. Demokan Özkaynak öldü.

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, Yacht Marin’in sahibi ve Halikarnas Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Özkaynak’ın oğlu Demokan Özkaynak (31), önceki gece arkadaşı Levent Bakıray ile birlikte Uluslararası Gourmet Riders Festivali’ne katılmak üzere Günlüklü Koyu’na gitti.

Koyda araç parkı yüzünden The Bay Otel’in sahibi turizmci Burhan Ataalp’ın (52) koruması Nihat Polat’la (51) tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce olaya Burhan Ataalp de karıştı ve silahlar çekildi. Demokan Özkaynak ve arkadaşı Levent Bakıray tabancayla açılan ateşle ağır, otel sahibi Ataalp’in koruması Nihat Polat da itiş-kakışta hafif yaralandı. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 3 yaralıdan Demokan Özkaynak, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu kritik olan Levent Bakıray da Antalya’ya sevk edilirken Nihat Polat ayakta tedavi gördü.

Gözaltına alınan The Bay Otel’in sahibi Burhan Ataalp ile koruması Nihat Polat adliyeye sevk edildi. İfadesinde, “Onlar bize silah çekince, biz de karşılık verdik, kendimizi koruduk” diyen Ataalp, cinayet suçundan tutuklandı. Nihat Polat ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Editör: TE Bilişim