DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DENİZ İŞLETMECİLİĞİ VE YÖNETİMİ YÜKSEKOKULU 2006-2007 MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu 2006-2007 Mezuniyet Töreni 14 Haziran 2007 saat 1400-1700 arasında gerçekleştirildi.

Denizcilik İşletmeleri ve Yönetimi Yüksekokulu 1993 yılından bu yana Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümünden 733 Güverte bölümünden 279 olmak üzere toplam 1012 öğrenci mezun verdi.

2002-2003 akademik yılı ile birlikte Aktif Eğitim sistemine geçen Denizcilik İşletmeleri ve Yönetimi Yüksekokulu aktif eğitim sistemindeki 4. yılını tamamlayarak bu yıl ikinci mezunlarını verdi ve Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümünden 50 Güverte Bölümünden 41 olmak üzere toplam 91 öğrenci mezun oldu. Güverte Bölümü’nden ilk üçe giren öğrenciler 1. Gürkan BEKİ, 2. Engin  BÜYÜKTEPE, 3. Melih CANKURT, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümünden ilk üçe giren öğrenciler ise 1. Fatma Ece EVREN,  2. İpek AKMAN, 3. Gül DİRİL oldu.

Törende Güverte Bölümü Birincisi Gürkan BEKİ, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Birincisi Fatma Ece EVREN, Yüksekokul Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yrd Doç. Dr D.Ali DEVECİ, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Sayın A. Güldem CERİT, onur konuğu olarak Konvoy Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Muhsin EMİRSOY, Izmir Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Erdoğan YILMAZ, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Emin ALICI ve Başbakanlık Denizcilik Müsteşarı Sayın Hasan NAİBOĞLU birer konuşma yaptılar.

Törene  Başbakanlık Denizcilik Müsteşarı Sayın Hasan NAİBOĞLU ve Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Emin ALICI başta olmak üzere, Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürü Selçuk SERT, Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Liman Başkanı Levent KÖLETELİ Konvoy Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Muhsin EMİRSOY, İzmir Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Erdoğan YILMAZ, İzmir Deniz Ticaret Odası Baş Danışmanı Erol ÇAĞLAR, İzmir Deniz Ticaret Odası Müdürü Halil HATİPOĞLU, Önceki Güney Deniz Saha Komutanı E. Koramiral Lütfü SANCAR, birçok Denizcilik Şirketi Temsilcileri ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nin Dekan, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri ile öğrenci aileleri katıldılar.

Törende Yüksekokuldan maddi ve manevi desteğini esirgemeyen kişi ve kuruluşlara, mezuniyet töreninin hazırlanmasında değerli katkıları olan sponsorlara teşekkür belgelerinin takdim edilmesinin ardından mezunlara belge ve armağanları verildi.

Mezuniyet Töreni tüm katılımcılarca coşku ile söylenen 10. Yıl Marşı ile sona erdi.


 

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim