'ÇANAKKALE YÜZYILLIK MÜHÜR' DİZİSİNE GEMİSANDER DESTEĞİ

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicilerinden çekimleri Aliağa'da devam eden 'Çanakkale Yüzyıllık Mühür' adlı televizyon dizisine destek geldi.

Dizinin senaryosu gereği; Çanakkale Boğazı önlerinde bulunan düşman gemilerinden karaya çıkacak asker sahneleri için bir süredir askeri gemi filikası arayan, ancak bulamayan dizi ekibinin yardımına Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) yetişti.

GEMİSANDER Başkan Yardımcısı İsmail Önal, önceki yıllarda İngiliz donanmasına ait bir savaş gemisinin geri dönüşümünden elde edilen askeri filikaları, 'Çanakkale Yüzyıllık Mühür' dizisinde kullanılmak üzere dizi ekibine teslim etti.

Dizi çekimlerinde kullanılmak üzere dört ayrı filikayı teslim alan Proje Genel Koordinatörü Korhan Günay, "Körün istediği bir göz, Allah verdi iki göz, çekimlerimizde İngiliz donanmasına ait orijinal askeri filikalarını kullanacak olmamız gerçekten büyük bir şans diye düşünüyorum. Bu bağlamda bize destek olan başta GEMİSANDER Başkan Yardımcısı İsmail Önal olmak üzere gemi geri dönüşüm sanayicilerine 'Çanakkale Yüzyıllık Mühür' ekibi adına teşekkür ediyorum" dedi.

GEMİSANDER Başkan Yardımcısı İsmail Önal

ÖNAL: HER ZAMAN SANATIN VE SANATÇININ YANINDAYIZ

Gemi geri dönüşüm sanayicilerinin bugüne kadar birçok sanatsal faaliyete sponsorluk yaptığını hatırlatan GEMİSANDER Başkan Yardımcısı İsmail Önal da, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını belirterek, "Atalarımızın Çanakkale'de verdiği bağımsızlık mücadelesini gelecek nesillere aktarma gibi önemli bir misyonu üstelenen Çanakkale Yüzyıllık Mühür' adlı televizyon dizisine, çorbada tuz misali yardımcı olabildiysek ne mutlu bize" dedi.

 

Editör: TE Bilişim