TÜRKİYE VE ULUSLARARASI GEMİSANDER BAŞKANI ADEM ŞİMŞEK DOĞA’LI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Özel Bergama Doğa Anadolu Lisesi t-MBA dersi kapsamında Türkiye ve Uluslararası Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek’i ağırladı.

Doğa kolejleri lise eğitimine özgü bir model olan ve öğrencilere uluslararası ilişkiler, pazarlama, ekonomi gibi işletme ağırlıklı dersler vererek onları hayata daha güçlü hazırlamayı amaçlayan Özel Bergama Doğa Koleji, bu doğrultuda Adem Şimşek’i liseli öğrencilerle buluşturdu.

Özel Bergama Doğa Anadolu Lisesi Konferans Salonu 10 Aralık Çarşamba günü saat: 15.30’da gerçekleşen konferansta hayat tecrübelerini ve bilgi birikimini öğrencilerle paylaşan Şimşek, t-MBA dersleri ile öğrencilerin güçlü vizon sahibi olmalarına katkıda sağladı.

Alanında uzman ve tanınmış kişilerin katılımıyla derslerin daha verimli geçtiğini belirten Özel Bergama Doğa Koleji Kurucusu Levent Akçay, öğrencileri meslek seçimleri konusunda doğru yönlendirmenin önemine vurgu yaptı. Öğrencilerin ileriki yaşamlarında doğru meslek seçimi kadar iyi bir işletme perspektifine de sahip olmaları gerektiğini söyleyen Akçay, “ Öğrencilerimizi bu süre zarfında en iyi şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu konuyla ilgili farkındalık oluşturarak her öğrencinin kendilerini keşfetmelerine yardımcı oluyor ve kendileri için en uygun mesleği belirlemelerini sağlıyoruz” dedi. Akçay konuşmasını, alanında başarılı olmuş bir çok ismi Doğa’lı lise öğrencileriyle buluşturarak onlara farklı bakış açıları ve değerlendirme yapma imkanları sunmanın gayreti içinde olduklarını söyleyerek bitirdi.

Editör: TE Bilişim