GEMİ TEKNİK YÖNETİMİ PROFESYONEL SERTİFİKA PROGRAMI

15 ŞUBAT – 6 NİSAN Gemi Teknik Yönetimi Profesyonel Sertifika Programının amacı, denizcilik kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu nitelikli ve donanımlı gemi teknik yöneticilerini yetiştirmek ve bu dalda katılımcılara uzmanlık kazandırmak hedeflenmiştir. Eğitim müfredatı, denizcilik şirketlerinin teknik kadrolarının tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlanmış ve uygulanmaktadır. Eğitmenlerin tamamı konularında uzman ve denizcilik piyasalarındaki tüm deneyimlerini katılımcılara aktarmaktadır. Eğitimlerde, Denizcilik piyasası teknik ve işletme bilgileri, uluslar arası denizcilik sözleşmeleri, güvenli ve emniyetli işletme metodları, ileri teknik gemi ve filo işletme, deniz sigortacılığı gibi birçok konuda kavramsal ve detaylı bir müfredat uygulanır. Sertifika Programı, toplam 80 saat / 8 haftasonu olarak uygulanır. Eğitim yapısı, ilk iki hafta temel deniz ticareti ve gemi teknik bilgisi üzerine, devam eden haftalarda ileri gemi teknik işletmeciliği konularını kapsar. Son iki hafta seçmeli uzmanlık dallarından birinde katılımcılardan başarı sağlanması beklenir. Seçmeli uzmanlık dalları; - Deniz Sörvey Dalı, - Gemi ve Filo Teknik İşletmeciliği Dalı. GEMİ TEKNİK YÖNETİMİ SERTİFİKA PROGRAM PLANI TEMEL EĞİTİM 1. HAFTA – PART 1 DENİZ TİCARETİNE GİRİŞ 2. HAFTA – PART 2 DENİZ TİCARETİ PİYASASI İLERİ TEKNİK YÖNETİM EĞİTİMİ 3. HAFTA – PART 3 DENİZ HUKUKU VE ULUSLAR ARASI DENİZCİLİK SÖZLEŞMELERİ 4. HAFTA – PART 4 GEMİ TEKNİK İŞLETMECİLİĞİ 5. HAFTA – PART 5 GÜVENLİK VE KALİTE YÖNETİMİ VE EMNİYETLİ İŞLETME 6. HAFTA – PART 6 DENİZ SİGORTALARI UZMANLIK DALI EĞİTİMİ DENİZ SÖRVEY DALI ; 7. HAFTA – PART 7 SÖRVEY İŞLEMLERİ 8. HAFTA – PART 8 DENİZ SÖRVEY UYGULAMASI GEMİ VE FİLO TEKNİK YÖNETİMİ DALI; 7. HAFTA - PART 7 YÖNETİMİN FARKLI SORUMLULUKLARI 8. HAFTA – PART 8 GÜVENLİK VE EMNİYETLİ İŞLETME Eğitimin detaylı müfredatını http://www.denizticaretenstitusu.com/gemiteknikyonetimimufredat.php linkinden görebilirsiniz.

Tel: 0212 259 38 33 E-Mail : [email protected] Adres : Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Tevfik Paşa Konağı No:49/6 Balmumcu, Beşiktaş-İstanbul

ÖNEMLİ NOT : Deniz Ticaret Enstitüsü MEB onaylı ilk ve tek deniz ticareti ihtisas okuludur. İlgili bakanlık onayı olmayan başka hiçbir kurumun sertifikalarının ulusal ve uluslar arası, kamu veyahut özel kuruluşlarda hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. · M.E.B Sertifikası Kullanım Alanları ve geçerlilik durumu · A- Tüm Özel Kurum ve Kuruluşlar (yurtiçi ve uluslararası ) · B- Devlet Daireleri , Kurum ve Kuruluşları · C-Devlet memurları yeni işe giriş, Kademe değişiklikleri ve Terfi durumları · D-Öğretmen atamaları (Devlet Okullarına Sözleşmeli olarak) · E-Öğretmen atamaları (Özel Okullar ve Kurslar için ) · F-Uluslar arası Ülkelerde, Kurum,Kuruluş ve şirketlerde. · G-Yurt dışı konsolosluklarında · H-Yurtdışı okullarında”

Editör: TE Bilişim