GEMİ KİRALAMA ve GEMİ BROKERLİĞİ PROFESYONEL SERTİFİKA PROGRAMI

22 KASIM 11 OCAK 2015 Bahçeşehir Üniversitesi, METGEM ve Deniz Ticaret Enstitüsü işbirliği ile planlanmış bir uzmanlık eğitim programıdır.

Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Profesyonel Sertifika Programı’nda öğrencilere ileri gemi yönetimi ve gemi işletmesi konusunda bilgi ve beceri kazandırılır. Denizciliğin ve uluslararası ticaretin en önemli ve prestijli kolu olan gemi brokerliği mesleğinin eğitiminde, yüksek standartlarda yüksek altyapıya sahip, interaktif eğitimin önemini bilen ve uygulamalı eğitimler ile bunu destekleyen bir yapıya sahip olan Enstitü, Türkiye’de ve uluslararası piyasalarda en kaliteli eğitim imkanlarını hedeflemektir.

Eğitimlerde gemi ve filo yönetimi, deniz hukuku, gemi kiralama, sefer planlama ve yönetimi, denizcilik ekonomisi, uluslararası ticaret, deniz arbitrasyonu gibi birçok konuda ileri akademik ve pratik eğitimler verilir.

Mezunlar denizcilik veya lojistik şirketlerinde yönetici, gemi brokeri operasyon uzmanı olarak uluslararası düzeyde ve çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler. Öğrenciler, toplam 80 saat (8 Hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.

Eğitim 2 ay / 80 saat olup, Cumartesi ve Pazar günler Saat: 10:00’ da başlayıp 15:00’da sona erecektir

Programın detaylı müfredatını http://www.denizticaretenstitusu.com/FormMufredat.aspx?pid=52 linkinden görebilirsiniz. Eğitimlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve kayıt avantajlarından faydalanmak için kurumsal satış ve pazarlama birimimizden randevu talep ediniz. Önemli Duyuru: Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Sertifika Programını başarı ile tamamlayan katılımcılar, gerekli, devamlılık ve sınav kriterlerini tamamlamaları sonucunda BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ – MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ GELİTİRME MERKEZİ (METGEM) tarafından sertifikalarını almaya hak kazanırlar. İlgi eğitimler Türkiye’de sadece BAU-METGEM ve DENİZ TİCARET ENSTİTUSU işbirliği ile uygulanmaktadır.

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ – MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ GELİŞTİRME MERKEZİ (METGEM) Sertifikası Kullanım Alanları ;

A- Tüm Özel Kurum ve Kuruluşlar (yurtiçi ve uluslararası)

B- Devlet Daireleri, Kurum ve Kuruluşları

C- Devlet memurları yeni işe giriş, Kademe değişiklikleri ve Terfi durumları

D- Öğretmen atamaları (Devlet Okullarına Sözleşmeli olarak)

E- Öğretmen atamaları (Özel Okullar ve Kurslar için)

F- Uluslararası ülkelerde, Kurum, Kuruluş ve Şirketlerde

G- Yurtdışı konsolosluklarında

H- Yurtdışı okullarında

Programla ilgili detaylı bilgi ve kayıt koşulları için:

0216 383 68 70 – 383 66 72 0549 456 85 21 / Sertifika Programları ve Bireysel Eğitim Danışmanlığı Hattı

E-Mail : [email protected]

Editör: TE Bilişim