Deniz Ticaret Enstitüsü, Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Profesyonel Sertifika Programı’nın duyurusunu yaptı.

Duyuru şöyle: 

'Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği Profesyonel Sertifika Programı’nda öğrencilere ileri gemi yönetimi ve gemi işletmesi konusunda bilgi ve beceri kazandırılır.

Denizciliğin ve uluslararası ticaretin en önemli ve prestijli kolu olan gemi brokerliği mesleğinin eğitiminde, yüksek standartlarda yüksek altyapıya sahip, interaktif eğitim uygulamalarıyla desteklenen eğitim programında  Türkiye’de ve uluslararası piyasalarda en kaliteli eğitim imkanlarını hedeflemektir. Eğitimlerde gemi ve filo yönetimi, deniz hukuku, gemi kiralama, sefer planlama ve yönetimi, denizcilik ekonomisi, uluslararası ticaret, deniz arbitrasyonu gibi birçok konuda ileri akademik ve pratik eğitimler verilir.

Mezunlar denizcilik veya lojistik şirketlerinde yönetici, gemi brokeri operasyon uzmanı olarak uluslararası düzeyde ve çok iyi koşullarda istihdam olanağına sahiptirler.

Öğrenciler, toplam 80 saat (8 Hafta – Cumartesi/Pazar) olan eğitim sonundaki sınavda başarılı oldukları takdirde Gemi Kiralama ve Gemi Brokerliği sertifikası almaya hak kazanacaklardır.

Programa katılım kontenjanla sınırlıdır.

Programın detaylı müfredatını http://www.denizticaretenstitusu.com/gemikiralama.php linkinden görebilirsiniz.
Öğretim görevlilerimizin özgeçmişlerine http://denizticaretenstitusu.com/gemikiralama_akademikkadro.php
linkinden görebilirsiniz.'

Editör: TE Bilişim