Gemi Kiralama Eğitimleri Başlıyor

25.kez tekrarlanan CASPRO - Profesyonel Gemi Kiralama Eğitimi 10.Kasım – 30.Aralık 2012 tarihleri arasında yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan CASPRO yöneticisi Mert Aydıner; "Katılımcılar, deniz ticaretinin en saygın ve kazançlı dalı olan gemi brokerliği programına katılarak iş hayatları için çok değerli bir yatırım yapmış olacak. Derslere sıfırdan başladığımız için katılımcılarımızda sektör tecrübesi, eğitim düzeyi ve yaş gibi ön koşullar aranmamaktadır. National Business Academy, eğitim kalitesini uluslar arası standartlara taşıdığının göstergesi olarak LCCI (London Chmaber of Commerce), ITMC Canada (Int’l Training & Management) ve Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen akreditasyonlara sahiptir." dedi.

Aydıner; "CASPro. Sertifika Programı sonunda;  kursiyerler Kuru Yük ve Tanker gemilerinin işletme prensiplerini ve maliyetlerini görecek, Gemiye uygun yükün seçimini, hacim ve navlun hesaplamalarını yapabilecek,  Ağır, özel ve proje yüklerine ait operasyon sürecini yönetebilecek,  Tüm yükleme belgelerini (C/P, B/L, M/R, SOF, L/S, NOR) hazırlayabilecek, charter Party Terms & Shipping Terms, kısaltmalar ve terminolojiye hakim olacak,   Recap ve Gemi kiralama sözleşmelerini (Charter Party Contract) eksiksiz düzenleyebilecek, Deniz taşımacılığında gemi sertifikalarını ve kıymetli belgeri hazırlayabilecek,  Kuru Yük ve Tanker gemilerine ait SEFER MALİYET hesaplamalarını (Voyage Estimation) yapabilecek,  Brokerlik mesleğinin incelikleri ve Navlun Pazarlığı hakkında ipuçlarına sahip olacak,  LAYTIME, DEMURRAGE ve DESPATCH hesaplamalarını yapabilecek,  Gemi kiralama sonrasında yapılacak işleri (POST FIXTURE) takip edebilecek,  Shipbroker olarak armatör ve broker firmalarda çalışabilecek veya kendi işinizi kurabilecekler" dedi.
----------------------
Program Bilgileri:

Eğitim Adı                    : CASPRO “Professional Chartering & Shipbroking” Sertifika Programı
Eğitim Tarihleri              : 10.Kasım – 30.Aralık 2012 / Cumartesi & Pazar / İlk 2 hafta 10:00-14:00 / Kalan haftalarda 14:00-18:00 / Toplam 8 haftasonu - 64 saat
Eğitim İçeriği:               : http://www.nba-shipbrokers.com/caspro_chartering&shipbroking.html 
Eğitim Yeri                   : NBA Turkey – Esentepe Mah Kore Şehitleri Cad No.9 D.7 Zincirlikuyu – İstanbul
Güz Kampanyası          : 1250.TL+ KDV / Katılımcı (25.Döneme özel %50 indirimli fiyattır)

Aydıner; Sınırlı kontenjan içinde yerini almak isteyen broker adaylarının 0212 347 97 21  numaralı telefondan eğitim danışmanımız Zeynep KOHEN ile temasa geçmelerini rica ediyoruz." dedi.

Editör: TE Bilişim