GEMİ GERİ DÖNÜŞÜM SANAYİCİLERİ DERNEĞİ (GEMİSANDER) YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADEM ŞİMŞEK, SANDIKTAN ÇIKAN SONUÇLARIN İŞ DÜNYASI ADINA MEMNUNİYET VERİCİ OLDUĞUNU İFADE ETTİ.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, sandıktan çıkan sonuçların iş dünyası adına memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği (GEMİSANDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, AK Parti’nin yeniden iktidara geldiği 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendirdi. Sonuçların iş dünyası açısından memnuniyet verici olduğunu ifade eden Şimşek, "1 Kasım seçimlerinden güçlü bir şekilde tek başına iktidar, yani istikrar kararı çıktı. Her zaman en doğru kararı veren halkımız bir kez daha ferasetini gösterdi. Halk farklı pencereden baktı, her seçimde olduğu gibi yine ülkesinin ikbal ve istikbalini her şeyin önünde tuttu.1 Kasım’da sağduyuyla davranıp oyunu istikrardan yana kullanan tüm yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türk gemi geri dönüşüm sektörü olarak dünyada lider konumundayız. Ancak itiraf etmemiz gerekirse 7 Haziran seçimlerinden sonra ülkenin hükümetsiz kalmasından dolayı üretim noktasında ki liderliğimiz sallantıya girmişti. Bu süreçte birçok sektör gibi gemi geri dönüşüm sektörü de çeşitli olumsuzluklar ile karşılaştı. Ancak 1 Kasım seçimlerinde alınan sonuç tüm iş dünyasında olduğu gibi bize de rahat bir nefes aldırdı. İş dünyasında 7 Haziran’dan sonra ekonomik istikrarın tehlikeye girdiği endişesi, şimdi ise yerini daha büyük hedeflerin konulmasına bıraktı. Bu noktada istikrarın yeniden yakalanması hedeflerin gerçekleştirilmesine de olanak sağlayacaktır. Türkiye’nin önü açılmıştır. Ülkemizi güzel günlerin beklediğine olan inancımız sonsuzdur" dedi.

Editör: TE Bilişim