Gemi Brokerleri Derneği, Piri Reis Üniversitesi ile birlikte ortaklaşa olarak 'Gemi Brokerliği Kursu" düzenleyeceklerini duyurdu.

Gemi Brokerleri Derneği ile Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Etchi Restaurant'da düzenledikleri iftar yemeği ile basın mensuplarına başlatacakları ortak eğitim kursu hakkında bilgi verdiler.

İftar yemeğine Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Pınar Kalkavan Şeşel, Başkan Yardımcısı Bahadır Tonguç, Genel Sekreter Ali Güç, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Komitesi Başkanı Gökhan Özcan, Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Boray Konuksever, Müdür Yardımcısı K.Nazif Özdağdeviren, Genel Eğitim Planlama ve Koordinatörü Sinan Tunçay ile davetli denizcilik medya mensupları katıldı.

Gemi Brokerleri Derneği Başkanı Pınar Kalkavan; halen düzenlemekte oldukları Gemi Brokerliği Kursu'nu daha ileri düzeye taşımak amacıyla ortaklığa girdiklerini belirterek Piri Reis Üniversitesi'ne ortaklığa katkılarından ötürü teşekkür etti.

Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Boray konuksever ise, Uluslararası Deniz Ticaret Odası standartlarında eğitim vereceklerini belirterek sadece brokerlik değil, deniz hukuku, deniz sigortaları gibi konularda da sertifika programları düzenleyeceklerini belirtti. Konuksever, bu programlara katılarak sertifika alanların işe girmekte diğerlerine nazaran daha avantajlı olabileceklerini söyledi.

Eğitimler, Gemi Brokerleri Derneği'nin merkez binasında gerçekleştirilecek.

 

 

 

Editör: TE Bilişim