Gemi Acentelerine 'Tazeleme Eğitimi'

2010 yılı Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri, DTO binasında  13-14 Mayıs 2010 tarihlerinde saat 14:00-18:00 arasında yapılacak.

Bu konuda DTO tarafından yapılan duyuru şöyle:

Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere, Gemi Acenteleri Hakkında Yönetmelik ve Gemi Acenteleri Eğitim Yönergesi gereğince, bir gemi acente firmasında gemi acentesi sorumlu müdür, sorumlu müdür yardımcısı veya yetkili personeli olarak çalışanların, sertifika tarihinden itibaren dört yılı geçirmemek kaydıyla en az bir defa gemi acenteliği yenileme eğitim seminerlerine katılarak Denizcilik Müsteşarlığı’nca verilen kimlik belgelerinin sürelerini uzatmaları gerekmektedir.

Bu çerçevede, 2010 yılı Gemi Acenteliği Yenileme Eğitim Semineri, Odamız Merkezinde 13-14 Mayıs 2010 tarihlerinde saat 14:00-18:00 arasında yapılacak olup,

Seminerin ilk günü;

- Denizcilik Müsteşarlığı’nca “Gemi Güvenliği”

İkinci günü ise Denizcilik Müsteşarlığı’nca “Bayrak ve Liman Devleti Uygulamaları” konularında seminer verilecektir.

Yenileme eğitim seminerine ; bir gemi acente firmasında sorumlu müdür, müdür yardımcısı veya yetkili personel olarak çalışan ve Denizcilik Müsteşarlığı’nca verilen kimlik kartlarının süresini uzatarak yenilemek isteyen kişiler katılabileceklerdir. Odamızca, eğitim sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.
 

Seminere katılmak isteyenlerin acente kimlik belgesi fotokopisi ile birlikte Ek’te yer alan dilekçeyi doldurarak en geç 10 Mayıs 2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar 0212 293 79 35 faksa göndermeleri  hususunda gereğini ve bilgilerinizi arz ve rica ederiz.


                                         

Editör: TE Bilişim