GEDEN LİNES’i temsilen Tanker Filosu Personel Müdürü Kadir ÖZKAN ve Dökme Filosu Personel Müdürü Şükrü DİLEK katıldılar.Şirketi tanıtan slayt gösterimiyle başlayan konferans, şirket hakkındaki bilgilendirmelerle devam etti.
 
1975 yılında kurulan GEDEN LİNES bünyesinde bulundurduğu 32 tanker ve 22 dökme gemisiyle geniş bir filoya sahip olup şirket gemilerinin toplam DWT’i 4 milyonu aşmış durumdadır.Özgeçmişi ve şirket politikaları hakkında bilgilendirmenin ardından stajyer alımındaki kriterler ve beklentileri hakkındaki konulara değinildi.
 
Personelin denizcilik sektörünün şartları el verdiği sürece kontrat bitimlerinde gemiden çekilebildiğini ve gemilerin birçoğunda spor salonu,internet gibi sosyal alanların bulundğunu belirttiler. Kpt.Kadir ÖZKAN deniz tecrübesini gerektiği kadar yerine getirip denizcilerin yeteneklerini ve yeterliliklerini zenginleştirmeden karaya geçilmemesi gerektiginden bahsetti.Konuşmaya öğrencilerin sorularını cevaplayarak devam eden GEDEN LİNES böyle bir organizasyona katılımlarından dolayı çok memnun olduklarını belirterek bir sonraki Kariyer Günlerine de büyük bir memnuniyetle katılmak istediklerini belirttiler.
Editör: TE Bilişim