GBD Academy, Temel Gemi Brokerliği Eğitimi Kurslarını Yeniden Açıyor

2012 Ekim/Aralık aylarında ilk kurs programını başarıyla bitiren ve 21 kursiyere sertifikalarını veren dernek, hem bu mesleğe gönül verenlerden ve hemde ilgili farklı kurumlardan gelen talepleri karşılamak üzere, 2nci dönem kurslarını açmaya karar verdi.
Kursun, gene Bağdat Caddesi'ndeki Dernek Merkezi’nde gerçekleşeceği ve 4 şubat 2013’de başlayıp,25 Nisan 2013 tarihinde  son bulacağı öğrenildi. 

Bu mesleğin ülkemizde akademik eğitimi verilmemesinden dolayı, ''Temel Gemi Brokerliği Eğitim Kursu'' mezunu olan kişiler, herhangi bir brokerlik ve gemi kiralama firmasında çalışırken, işin temellerini öğrenmek için harcamak zorunda oldukları vakti  asgari düzeye indirmiş olacaklardır. 
 
Bunun yanı sıra titizlikle hazırlanmış müfredatın aktarıldığı bu eğitim süreci, kişinin sağlam  mesleki temeller edinmesini beraberinde getirmektedir.

Doğru bir teorik altyapı üzerine mümkün olan en uygun şartlarla şekillendirilen bu kursun, konusunda uzman ve halen bu mesleği icra eden tecrübeli brokerler vasıtası ile haftada 2 gün eğitim ve bitiminde opsiyonel staj imkanı vererek,  geleceği olan, prestijli bir meslek edinilmesine katkı sağlayacağını düşünülüyor.


Kurs ve Başvuru adresi:
GBD Akademi, Gemi Brokerleri Derneği Merkezi 
Bağdat Caddesi No. 99 Hayat Apt. D.2 , Feneryolu-Kadıköy-İstanbul

Editör: TE Bilişim