FETHİYE MARİN YACHT SHOW 

Türkiye’nin deneyimli fuarcılık firmaları arasında yer alan EF-EM ULUSLARARASI FUAR ORGANİZASYON HİZMETLEREİ LTD. ŞTİ.  önümüzdeki yıl fuarlar zincirine bir yenisi daha, FETHİYE MARİN YACHT SHOW   1. Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’nı ekliyor. Zengin marina imkanları ve kentsel alt yapısı ile deniz yolcularının en seçkin limanlarından biri olarak görülen FETHİYE  de böylesi bir fuarın yapılması, büyük teknelerin ve yatların barındığı modern turizm beldemiz için büyük bir eksiklik ve ihtiyaç olarak öne çıkmıştır. Bu ihtiyaçtan yola çıkan EF-EM ULUSLARARASI FUAR ORGANİZASYON HİZMETLEREİ LTD. ŞTİ. birbirinden güzel sayısız koyları, turkuaz suları ile deniz tutkunları için vazgeçilmez bir belde olan FETHİYE de  tüm dünyadaki boat ve yat tutkunlarını ve marinacılğı bir araya getirmeyi hedeflemektedir. 

FETHİYE MARİN YACHT SHOW , uluslararası dört ayrı marinası bulunan 12.000 metrekarelik alanda, milyon dolarlık küçük orta ve mega büyüklükteki yatların sergilenmesini sağlayacak. Tasarım, konfor, iç ve dış dizayn, teknolojik gelişmelerin takip edilebileceği FETHİYE MARİN YACHT SOHW   , sürat ve gezi tekneleri, uluslararası ve ulusal üretim motor yatlar, motorlu ve yelkenli teknelerin sergileneceği ve bunlara her türlü ekipman ve aksesuar sağlanabileceği  ECESARAY MARINA nın da  katılıcağı dev bir platform oluşturacak.

09 Mayıs 2012  13 Mayıs 2012  tarihleri arasında, Ece saray marina  ve Fetiye marina da sektörün ihtiyaç duyduğu tüm materyalleri içinde barındıran bir fuar olarak kapılarını ziyaretçilerine açacak olan FETHİYE MARİN YACHT SHOW , Fethiye Belediyesi ve Ece saray Marina destekleri ile düzenlenmektedir.

Editör: TE Bilişim