Gökçeada- Kabatepe feribot seferi iptal
 
ÇANAKKALE’de kuvvetli lodos sabah erken saatlerden itibaren etkili olmaya başladı. Kuzey Ege Denizi’nde daha çok etkili olan lodos fırtınası nedeniyle Gökçeada’dan Kabatepe’ye sabah saat 07.15’te yapılması gereken feribot seferi iptal edildi.


Meteoroloji tarafından günler öncesinden uyarısı yapılan şiddetli lodos Çanakkale’de bu sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Çanakkale merkezinde saatteki hızı 60 kilometre olan lodos fırtınasının Kuzey Ege Denizi’ndeki hızının saatte 80 kilometreyi bulduğu öğrenildi. Bu nedenle Gökçeada’dan Kabatepe’ye sabah saat 07.15’te yapılması gereken Gökçeada- 1 feribotunun seferi iptal edildi.

Bozcaada’dan Geyikli’ye saat 07.30’da yapılan sefer güçlükle gerçekleştirilebildi. Saat 10.00’da Geyikli’den Bozcaada’ya yapılacak olan seferin ise rüzgarın şiddetine göre iptal edilebileceği belirtildi.

Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, Çanakkale’de öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış beklendiğini, akşam ise lodos fırtınasının etkisini kaybedeceğini bildirdi.

AVCILAR SEFERLERİ DE İPTAL

İDO'nun Avcılar seferleri de iptal edildi.

İDO UYARIYOR

İDO, deniz otobüsünü kullanan yolcularını uyarıyor. Sağlık sorunu olan yolcuların lodos nedeniyle deniz otobüsüne binmemeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.
 
 
 
 
 
 
 

Editör: TE Bilişim