Eylül 2008: Iasos; Ekim 2008: Yılmaz Ayanoğlu

DenizHaber Gurur Madalyası kapsamında Eylül 2008 ve Ekim 2008 ayları birincileri sizlerin oylarıyla belli oldu.

Buna göre Eylül 2008 ayı "Gurur Madalyası" nın sahibi "IASOS" gemisi; Ekim 2008 ayı Gurur Madalyası'nın sahibi "YILMAZ AYANOĞLU" Oldular.

Eylül 2008 ayı 1. si 1197 Oyla IASOS Gemisi   oldu.

Eylül 2008 ayı Paris MOU Limanlarında 0 eksikle denetlemeden çıkan 16 Türk bayraklı gemi arasında okuyucularımız arasında düzenlediğimiz anketin 1. si "IASOS" gemisi oldu.

IASOS gemisinin Paris MOU sicilinde hiç tutulma yok.

IASOS Gemisinin Kaptanı ve Mürettebatını, ayrıca geminin armatörü Gülnak Denizcilik'i kutlar başarılarının devamını dileriz.

IASOS Gemisinin Gurur Madalyası ve yarışmaya katılan tüm gemilerin Gurur Belgeleri önümüzdeki yıl ilan edilecek bir tarihte düzenlenecek törenle verilecektir.

Fotoğraf: Shipspotting.Com sitesinden alınmadır.

 

Ekim 2008 ayı 1. si 770 Oyla "YILMAZ AYANOĞLU"  Gemisi  oldu.

Eylül 2008 ayı Paris MOU Limanlarında 0 eksikle denetlemeden çıkan 25 Türk bayraklı gemi arasında okuyucularımız arasında düzenlediğimiz anketin 1. si "YILMAZ AYANOĞLU" gemisi oldu.

YILMAZ AYANOĞLU gemisinin de Paris MOU sicilinde hiç tutulma yok.

DenizHaber.Com olarak "Yılmaz Ayanoğlu" Gemisinin Kaptanı ve Mürettebatını, ayrıca geminin armatörü AYANOĞLU DENİZCİLİK'i kutlar başarılarının devamını dileriz.

Yılmaz Ayanoğlu  Gemisinin Gurur Madalyası ve yarışmaya katılan diğer 24 geminin Gurur Belgeleri önümüzdeki yıl ilan edilecek bir tarihte düzenlenecek törenle verilecektir.

Fotoğraf: Shipspotting.Com sitesinden alınmadır.

 

Editör: TE Bilişim