HOLLANDA yapımı JeMaSa isimli süper lüks yat ilk yolculuğunda mavi yolculuğa çıkarak ismi sır gibi saklanan ABD'li bir işadamını Bodrum'a getirdi.

Bodrum Kalesi önünde bir süre bekledikten sonra Marina'ya demirleyen yat, vatandaşların ve turistlerin ilgi odağı oldu. Tekneyi kiralayan Begüm Yatçılık Firması'nın Başkanı Begüm Doğulu, esrarengiz misafirin adını vermedi.

Güvertedeki helikopterin gezi amaçlı olduğunu söyleyen Doğulu, 'Misafirlerimiz bölgede bulunan ören yerlerini bu helikopterle dolaşacaklar. Mavi yolculuk 1 hafta sürecek'' dedi.

YATTA TÜRK GECESİ DÜZENLENDİ

JeMaSa'da dün, Türk Gecesi düzenlendi. Geceyi gerçekleştirecek animasyon ekibi ismi açıklanmayan bir otelden zodyak botlarla lüks yata getirildi. Misafirler, gecenin sonunda yine botlarla kaldıkları otele bırakıldı.

Begüm Doğulu, Hollanda'da Hakvoort Shipyard firmasının imal ettiği yatın, Nisan 2006'da sahibine teslim edildiğini, 50 metre uzunluğundaki yatın hacim ve büyüklük açısından, söz konusu firmanın ürettiği en büyük yat olduğunu söyledi. İçerisinde 6 kamarası bulunan yatın, 12 yolcu kapasiteli olduğunu belirten Doğulu, 'Haftalık kirası ise masraflar hariç 250 bin dolar' dedi.

Kaynak:Zümrüt SAYGI / BODRUM

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim