KaptanHaber.com Sitesi yazarlarından Murat Birecik koordinasyonunda ve TÜLOMSAŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hayri Avcı'nın evsahipliğinde;  Gemi İnşa ve Tersaneler Genel Müdürü Sn. Yaşar Duran Aytaş ile Gemi Mühendisleri Odası Başkanı Sn. Osman Kolay'ın başkanlığındaki bir heyet 19 Nisan'da Tülomsaş ziyareti gerçekleştirmişti. Bu ziyareti kaleme alan Birecik, ziyeretle ilgi hem şahsi hemde ziyaretçi heyetin Tülomsaç hakkındaki fikir ve düşüncelerini 05 Mayıs perşembe günü KaptanHaber.com Sitesinde yayınlamıştı.

Habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.denizhaber.com/HABER/25814/1/deniz-gemi-gmo-denizcilik-mustesarligi-tulomsas.html

Yazarımız Murat Bilecik kaleme aldığı bu ziyaret haberinin altına, kendisine destek olan bürokratlara ve denizcilik sektöründen bir çok isime yorum yaparak teşekkürlerini iletti.

İşte o yorumlar

binali arkadaşımın (sayın bakanımın) gerçek bir milliyetperver olduğu

sn. binali yıldırım,

''tülomsaş marine'' konusunda, hem önümüzü açtı ve hem de bizi teşvik etti.

bu satırlarda, ankara tarafından bize cesaret veren;

sn. binali yıldırım
sn. suat hayri aka
sn. barış tozar (benim yakışıklı canım kardeşim)
sn. ahmet ataşcı'ya

teşekkürü bir borç bilirim.

saygılarımla
murat birecik
murat birecik 06-05-2011 01:56:25 

Fatih YILMAZ'a teşekkürlerimle...

Eskişehir’de bulunan TÜLOMSAŞ Motor Fabrikası’nın gemi motoru imalatı için ciddi potansiyeli olan bir tesis olduğu öncelikle Gemi İnş. Müh. Fatih YILMAZ’ın “Gemi Motoru İmalatında TÜLOMSAŞ Potansiyeli” başlıklı köşe yazısı ile gündeme gelmiş ve daha sonra aynı yazı Gemi Mühendisleri Odası (GMO)’nın resmi yayın organı olan Gemi ve Deniz Teknolojisi Dergisi’nin Ekim 2009/182. sayısında yayımlanmıştır. Yazıyı okuyan TÜLOMSAŞ Genel Müdürü Sn. Hayri AVCI’nın daveti üzerine, Gemi İnş .Müh. Fatih YILMAZ ile birlikte Murat BİRECİK ve Yüksek Mühendis Ali CAN’dan oluşan bir heyet 25 Ağustos 2009 tarihinde TÜLOMSAŞ’ı ziyaret etmiş ve Motor Fabrikası’nın imkan ve kabiliyetlerini yerinde incelemişlerdir. TÜLOMSAŞ Motor Fabrikasının gemi motoru imalatına yönelik ciddi potansiyele sahip bir tesis olduğu ve GMO tarafından ziyaret edilmesi gerektiği, GMO’nun 56. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında 07 Aralık 2010 tarihinde yapılan “Gemi İnşa Sanayinde Krizin Etkileri” konulu Panelde “Krizi Fırsata Dönüştürmek” konulu konuşmayla da gündeme getirilmiştir.

Saygılarımla
Murat BİRECİK
murat birecik 05-05-2011 22:27:53 

Editör: TE Bilişim