ERDEMİR GENEL MÜDÜRÜ KİME "RUHSUZ" DEDİ?

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Genel Müdürü Fadıl Demirel, "2007’nin sonlarına doğru Erdemir ve İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları (İsdemir) yıllık 9 milyon ton üretim gerçekleştirecek. Bunu hissetmeyenler bana göre kalpsiz ve ruhsuzdur" dedi.

1'inci Sıcak Haddehane 4'üncü Slab Fırını’nın operasyona başlaması ve Levha Bahis siteleri Haddehanesi'ndeki hadde montajı dolayısıyla fabrikada düzenlenen törende konuşan Genel Müdür Fadıl Demirel, Erdemir’i 38 yılda, yıllık 300 bin ton üretim kapasitesinden, yıllık 5 milyon tona taşırken, ilkleri başardıklarını söyledi.

Erdemir'in yıllık 280- 300 bin tonluk kapasitesini kendi mühendislik güçleriyle yıllık 3 milyon ton üretim kapasitesine ulaştırarak basamakları çıkmaya başladıklarına dikkat çeken Demirel, şöyle konuştu:

“Fabrikamızda bu yıl haddehaneler modernizasyonu var. Katma değeri yüksek olan ve uç noktalarda katma değeri paraya dönüşen yatırımları bulunan Erdemir, yıllık 5 milyon ton üretim kapasitesine ulaşacak. Şartlar ne olursa olsun ve hangi süreçten geçiyorsa geçsin hiç önemli değil.”

Sürekli büyümeye, yatırıma, ülkenin temel ihtiyaçlarını karşılamaya, alın terine, saygıya ve emeğe konsantre olduklarını belirten Demirel, “Bunun tersini kimse beklemesin, bekleyenler ise Erdemir'i tanımıyor demektir. 2007’nin sonlarına doğru Erdemir ve İsdemir yıllık 9 milyon ton üretim gerçekleştirecek, bunu hissetmeyenler bana göre kalpsiz ve ruhsuzdur. Hissedenler ise yaşıyor demektir. Bugünlerde duygularımızı biraz karışık ama hiç önemli değil. Burada nelerin olup bitiğinin herkes farkındadır” dedi.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim