2. E-TİCARET’TE LOJİSTİK KONFERANSI

E-TİCARET VE LOJİSTİSTİK SEKTÖRÜNÜN ÖNEMLİ İSİMLERİ BU KONFERANSTA BULUŞUYOR BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU LOJİSTİK UYGULAMALARI VE ARAŞTIRMALARI MERKEZİ 29 NİSAN 2014 TARİHİNDE Silence Istanbul Otel & Kongre Merkezi 2. E-TİCARET’TE LOJİSTİK KONFERANSINI DÜZENLİYOR

E-Ticaret uygulamaları son 10 yıl içinde hem dünyada hem de Türkiye’de büyük bir ivme ile gelişmekte ve çeşitlenmektedir. Bu değişim, “lojistik ve tedarik zinciri yönetimi” anlamında farklı yaklaşımların ortaya konmasını gerektirmektedir. e-ticarette başarılı olabilmek için hızlı ve çevik bir “lojistik ve tedarik zinciri” yönetimi yaklaşımı gerekliğinden bahsedilmektedir. E-ticaret ve Lojistik sektörünün önde gelen kurumlarıyla, e-ticarette lojistiğin etkisi, lojistik tehditler ve fırsatların tartışılacağı bu konferans yeni fikirler edinmenizi ve e-lojistik konusuna farklı bir bakış açısıyla bakmanızı sağlayacaktır. E-Ticaret’te Lojistiğin Önemi, E-Ticaret’te Lojistik Tehditler ve Çözüm Önerileri, E-Tedarik Zincirinde Maliyetleri Azaltmanın Yolları ve E-Ticaret’te Lojistik Süreçlerin Optimizasyonu gibi konuların konuşulacaktır.

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel’in açılış konuşmasını yapacağı konferansa seçkin isimler ve firmalar katılacaktır.

Editör: TE Bilişim