Dünyanın En İyi Dalış Okulu: Sharm’da ki Camel Dive

 Dalış sektörünün tüm dünya çapında en prestijli ödülü olan “2013 YILIN DALIŞ MERKEZİ” ödülünü Sharm El Sheikh’te bulunan Camel Dive Club&Hotel ile Mısır kazandı.

Dünyaca ünlü Diver Dergisi’nin okuyucuları, Camel Dive Club’u böylece ikinci kez en iyi dalış okulu seçti. İngilterenin son 50 yıl içerisinde en çok satan dalış dergisi DIVER organizasyonu, dünyanın en prestijli dalış ödülleri olarak kabul ediliyor. Bu yılda istisnasız her kategoride olduğu gibi dalış merkezleri kategorisinde ilk üç sırayı yine Kızıldeniz aldı. Camel Dive Club&Hotel kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Hesham Gabr; “Bu sonuçlar sadece Sarm El Sheikhte bulunan kulüp otelimizle verdiğimiz hizmetin kalitesini değil, aynı zamanda Mısır Kızıldenizde dalış tatillerinin ne kadar güvenli olduğunun bir göstergesidir. Başka hiçbir bölgede bütün bir yıl boyunca bu kadar kusursuz organize edilmiş dalış turları, geniş otel seçenekleri, ve her yaş ve seviyeye uygun dalış organizasyonu kombinasyonlarını bulmanız mümkün değildir. Direk İstanbul-Sharm uçuşlarıyla da Türk dalgıçların bölgemize rahatlıkla gelip uluslararası dalış ekibimizle dalabilmesi onlar için büyük bir avantaj oldu” diye konuştu.

camel dive 1.jpg görüntüleniyor

Camel Dive Club&Hotel’in pazarlama sorumlusu Clare Mucklow ise; “ Dalgıç misafirlerimize aynı zamanda çok özel develerle safari deneyimini yaşatıyoruz. Dalgıç misafirlerimize tek bir adreste birçok etkinliği bulabilecekleri; arkadaşları, aileleri ya da tek başlarına eğlenebilecekleri; çok özel sıcak bir ortamda dalış tutkularını diğer etkinliklerle birleştirebilecekleri bir ortam sunuyoruz. Naama Bay’de bulunan (dünyanın en iyi dalış otelleri kategorisinde, en prestijli turizm acentelerinin verdiği) 4 yıldızlı Camel Hotel, popüler restoranları ve PADI dalış merkezinde çalışan Camel takımının sıcaklığı, ne denli tutku ile bu işi yapmakta olduklarının kanıtı” dedi.

Deniz Tutkusu

Ben yeniden denizlere açılmalıyım,

Denizle gök arasında yapayalnız kalmalıyım,

Yüksek bir gemi ve yol gösteren bir yıldız tek isteğim…

Dümenin gıcırtısı,

Rüzgarın şarkısı ve beyaz yelkenin sallanışı ile

Suları örten buğuyu ve uzaktan söken şafağı seyretmek bütün zevkim .

Evet ben yeniden denizlere açılmalıyım....

John Masefield

camel dive 2.jpg görüntüleniyor

Editör: TE Bilişim