9. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ DEVAM EDİYOR,
 

İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü'nün bu yıl 7-18 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirmekte olduğu Geleneksel Kariyer Günleri'nin 9.su devam ediyor.

Kariyer günlerinin asıl amacı öğrenciler ile şirket yetkililerini bir araya getirerek aralarındaki gelecek işbirliğini sağlamak ve öğrencilerin ileride iş hayatlarının sadece kaptan veya başmühendis olmakla sınırlı kalmayacağını göstermek.

Hem öğrencilerin gelecekte denizcilik sektöründe çalışmak istedikleri şirketler ve alanları tanımaları hem de şirketlerin ihtiyaç duydukları zabit adayları hakkında bilgi edinmeleri açısından yoğun ilgi gösterilen 9.Geleneksel Kariyer Günleri'ne yine ülkemizin önde gelen şirketlerinden Arkas Denizcilik ve Nakliyat A.ş., ınce Denizcilik, Dünya Denizcilik, Chemfleet Shipping ve Beşiktaş Denizcilik katılıyor.

İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde yapılan seminerlerin 3. Konuğu 10 Aralık ta  önemli şirketlerden biri olan DÜNYA Denizcilik oldu.

DÜNYA Denizcilik adına Personel Müdürü Tuncay Saygıver, Personel Müdür Yardımcısı Kaptan Barış Ziya Kaya ve okul
mezunu Serkan Mehmet Uzun katıldı.

Konferans ta konuklar Dünya enizcilik gemi filosu ve denizcilik sektörü hakkında bilgiler verdi ve abit adaylarının geleceğe daha kararlı bakmalarını sağladılar.

Konferans sonrası düzenlenen kokteylde konuklarla zabit adayları arasında samimi bir ohbet ortamı vardı.

9.Geleneksel Kariyer günleri 18 Aralık'a kadar devam edecek ve yine ülkemizin önde gelen şirketleri konuk olacak.

 

Editör: TE Bilişim