Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi her yıl geleneksel olarak kutladığı "DÜNYA DENİZCİLİK GÜNÜ"nde bu yıl Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kaptan Salih ORAKÇI'yı konuk ediyor.

Uluslararası Denizcilik Örgütü tarafından ana teması "2010 Gemiadamları Yılı" olarak belirlenen bu yılın Dünya Denizcilik Günü'nde IMO'nun Manila Konferansı'nda alınan kararların geniş bir şekilde tartışılması hedefleniyor.

1 Ekim 2010 Cuma günü saat 15.00'de Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi Çakabey Deniz Feneri Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan kutlama toplantısında Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Güldem CERİT'in açılış konuşmasından sonra Denizcilik Kulübü Başkanı Aydın ŞAHANKAYA Uluslararası Denizcilik Örgütü Genel Sekreteri E. Amiral Efthimios E. MITROPOULOS’un 2010 Dünya Denizcilik Günü Mesajını okuyacak. Daha sonra Kıyı Emniyeti ve Gemi Kurtarma İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kaptan Salih ORAKÇI "2010 Gemiadamları Yılı ve Denizcinin Meslek Değerleri" başlıklı bir konferans verecek.

Editör: TE Bilişim