06 Ağustos 2012 tarihinde kurulan İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Mezunlar Derneği (DUİMDER), 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde denizcilik eğitimine katkıda bulunmuş eski-yeni bütün hocalarının Öğretmenler Günü’nü kutluyor.

İÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Mezunlar Derneği – DUİMDER, bu etkinlik ile 1991 yılında kurulmuş olan bölümün sektöre genç ve dinamik nesillerin yetiştirilmesinde büyük rol oynayan değerli akademisyenlerin öğretmenler gününü, denizcilik camiasında çalışan binlerce mezunu ve öğrencisi ile bir arada kutlamayı amaçlıyor. İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde eğitim öğretime başlayan ve bini aşkın denizci mezunu olan Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ; denizcilik sektörüne genç, dinamik ve yönetim kabiliyeti yüksek mezunlar vermekle birlikte, IMO yeterliliklerini 2011 yılında tekrar yerine getirerek uzun bir aradan sonra yeniden Gemi Yönetimi Mühendisliği anabilim dalına öğrenci almaya başlamıştır. Bu kapsamda mezunların denizcilik sektörü içerisinde sosyal ve kültürel açıdan birlikteliğini sağlayacak mezunlar derneği DUİMDER kurulmuş ve emin adımlarla aktivitelerine başlamıştır.

24 Kasım 2012 Cumartesi günü Deniz Ticaret Odası’nda düzenlenecek etkinliğe bütün denizcilik camiası davetlidir.Etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için www.duimder.org adresini ziyaret edebilirsiniz.
Editör: TE Bilişim