DTO Sitesi Haberimizi Kaynaksız Kullandı

DenizHaber.Com denizcilik sektörünün öncü haber sitesi. Her gün on binin üzerinde  ziyaretçi  DenizHaber sayfalarını okuyor, doğru ve tarafsız, uzman bilgiye DenizHaber sayfalarında ulaşıyor.

Sektör içinde ve dışındaki haber siteleri haberlerimizi kullanıyorlar. Bunlar içerisinde ciddi olanlar bizden alıntı yaptıkları haberlerin altına emeğe ve haber kaynağına saygının bir göstergesi olarak DenizHaber.Com yazıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Yazmayanlara da teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız Türk Denizciliğinin gelişmesine katkıda bulunmak.

Ancak DTO web sitesinde "Minerva Concert Karaya Oturdu" başlıklı haberimizin kaynak gösterilmeden kullanılmış olması haber editörlermizi üzdü.

Haberi hazırlayan haber editörümüz A. Alev Yanar,  "Biz DTO web sitesinden veya başka bir kaynaktan bir alıntı yaptığımızda mutlaka site adını veriyoruz, linkini de veriyoruz. Doğrusunun bu olduğuna inanıyoruz. Haberleri hazırlarken her gün büyük bir emek harcıyor ve okuyucuya en doğru haberi ulaştırmaya özen gösteriyoruz. Haberimiz elbette alıntı yapılabilir ama web sitesinde haberimin altında site adımızın belirtilmemesine üzüldüm. Düzelteceklerini umuyorum" dedi.

Biz de düzelteceklerini umuyoruz.

DenizHaber.Com
Editör: TE Bilişim