DTO İZMİR ŞUBESİ ÇEŞMELİ DENİZCİLERİ UĞURLADI

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu, Çeşme’de üyelerle bir araya gelerek sorunları dinledi. Günübirlik tur düzenleyen gezi tekneleri sahipleri ile görüşen Yönetim Kurulu, daha sonra tekne sahiplerini denize uğurladı.

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, yeni yönetim olarak üyelerin sorunlarını yerinde incelemeyi istedikleri için teknede görüştüklerini söyledi. Günübirlik tur düzenleyen tekne sahipleri ise teknelerde biriken atıkların TURMEPA atık alım teknesi tarafından alındığını, ancak teknenin kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle sorun yaşadıklarını anlattı. Üyeler, atık alımının daha kısa sürelerde yapılmasını istediklerini belirtti. 

DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, TURMEPA atık alım teknesinin  genellikle yaz aylarında kapasite sorunları yaşadığını ancak, günübirlik tur düzenleyen tekne sahiplerine sorun yaşatmamak için şartları zorladıklarını söyledi.

Çeşme’nin turizm sektöründe adının sürekli olarak yükseldiğini vurgulayan Öztürk, diğer bölgelerde önemli bir problem olarak görünen fiyat istikrarsızlığı konusunun Çeşme’de yaşanmamasını büyük şans olarak nitelendirdi.

Öztürk; “Günübirlik tur düzenleyen tekneler arasında çoğu zaman fiyat istikrarsızlığı sorunu yaşanıyor. Çeşme’de üyelerimiz arasında bu tür sorun olmaması bizleri sevindiriyor. Çeşme, turizm alanında tercih edilen yerler arasında sürekli olarak yükseliyor. Çeşme’nin kruvaziyer turizminde de tercih edilmesi bu durumun en güzel göstergesi” diye konuştu.

Başkan Öztürk ayrıca, seçimlerde kendilerine gösterdikleri destek için teşekkür ederek, üyelere her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.

Editör: TE Bilişim