DENİZ TİCARET ODASI ANTALYA ŞUBESİ 7. OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi 7. Olağan Meclis Toplantısı, 30 Ekim 2013 Çarşamba günü Şube hizmet binasında gerçekleştirildi.

Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Oğuz Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile konukların katıldığı toplantıda açılış konuşmasını Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Oğuz Şahin yaptı. Meclis Toplantısında öncelikle gündem okundu ve Ekim ayında Oda olarak gerçekleştirilen faaliyetlere ilişkin üyelere bilgi verildi.

Toplantı gündem başlıkları içerisinde yer alan, Merkez DTO Meslek Komitesi Üyeleri’nden İstanbul’da katılmış oldukları toplantılar hakkında bilgi alındı. Yönetim Kurulu üyesi B. Serkan Güler ve Başkan İnanç Kendiroğlu katıldıkları toplantılar ile ilgili olarak üyeleri bilgilendirdi. Serkan Güler konuşmasında denizcilik sektörüne hizmet verenlerin mevzuata ilişkin hususlarda daha dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kendiroğlu, Meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, denizcilik sektörünün gelişmesi konusunda sektör paydaşları ile işbirliğinin önemini vurguladı. Başkan İnanç Kendiroğlu sektöre ilişkin yapılması gerekenleri hem Merkez DTO hem de ilgili Bakanlıklar nezdinde dile getirerek daima görüş alış verişinde bulunulduğunu, her zaman denizciler için daha iyinin gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Antalya Şube İhtisas Komisyonu Başkanlarından, yapılan toplantılar hakkında bilgi alınmasının ardından Kasım ayında buluşulmak üzere Meclis Toplantısı sona erdi.

Editör: TE Bilişim