20 Nisan 2011 Çarşamba günü gerçekleştirilen oturumlara Hugo Boss ve Nora International Şirketleri, 21 Nisan 2011 Perşembe günü oturumuna ise AKZO Nobel şirketi katıldı.

HUGO BOSS
Hugo Boss adına oturuma katılan İşe Alım Yöneticisi Aslı YENİCE öncelikle Hugo Boss Şirketi’nin kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri ve ürün yelpazesinde yaşanan gelişmeleri anlattı. YENİCE kısa film gösteriminin ardından, İşe Alım Yöneticisi olarak işe alım sürecini aktardı. YENİCE’nin sunumlarının ardından başlatılan soru cevap oturumunun tamamlanması ile katılımcı konuklara Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. D. Ali DEVECİ tarafından teşekkür belgesinin verilmesinin ardından ilk oturum sona erdi.

NORA International
Bahar Kariyer Günleri’nin 20 Nisan 2011 günü gerçekleşen ikinci oturumuna NORA International Şirketi’nden Özge TOPÇU, Orçun TUNCER ve Tuğçe TURAN katıldı. Açılış konuşması ile başlayan TOPÇU, şirketi tanıttıktan sonra sözü TUNCER’e verdi. Şirket ile ilgili bilgi aktaran TUNCER, gençlere forwarderlik anlamında önemli bilgiler verdi. Son olarak TURAN, Nora’daki gelişme sürecini anlatarak, ekip özellikleri ve hizmetler hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından açılan soru-cevap oturumunun sonlandırılması ile katılımcı konuklara Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Okan TUNA’nın teşekkür belgelerini takdim etmesi ile oturum sonlandırıldı.

AKZO NOBEL
Bahar Kariyer Günleri 21 Nisan 2011 Perşembe günü Akzo Nobel Kemipol’ün katılımı ile devam etti. Satın Alma Müdürü Emre AKAL’ın şirketlerini tanıtan sunumun ardından staj ve iş imkanlarından bahsedildi. Sunumun ardından açılan soru-cevap oturumunun sonlandırılması ile katılımcı konuklara Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Okan TUNA’nın teşekkür belgelerini takdim etmesi ile oturum sonlandırıldı.

 

Editör: TE Bilişim