DÖDER’DEN TÜRK LOYDUNA ZİYARET


Denizci Öğrenciler Derneği yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz Nisan ayında görevi devralan Türk Loydu yeni yönetim kurulu başkanı  Mustafa Zorlu’yu ziyaret ettiler.

 Döder adına yeni loyd yönetimine görevlerinde başarılar dileyen dernek yetkilileri, yaptıkları faliyetler hakkında loyd başkanına bilgi verdiler.DÖDER’İN faliyetlerini yakından takip ettiklerini belirten başkan Mustafa Zorlu, dernek tarafından gerçekleştirilen çalışmaları oldukça başarılı bulduğunu, farklı disiplinlerdeki öğrencileri okul yıllarında birleştiren DÖDER’in   denizcilik sektöründe oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Sektörde birliktelik adına öğrencilik yıllarında başlayan bu dayanışmanın sektöre büyük faydası olacağını söyleyen Zorlu, Türk Loydunun her daim öğrencilerin yanında olacağını sözlerine ekledi.

Denizcilik ve gemi inşa öğrencilerin sorunlarının da konuşulduğu görüşmede, dernek yetkilileri Haziran ayında İstanbul’da düzenlenen 14. Ulusal Denizkızı Kongresine verdikleri destekten dolayı başkan Zorluya bir de plaket takdim ettiler.

Editör: TE Bilişim